ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۸۲۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۱

بوکوحرام 25دختر را نیجریه ربود

هنوز مقامات نیجریه آدم ربایی اخیر را تایید نکرده اند، اما ساکنان محلی گفتند که این اتفاق یک روز پس از اعلام توافق آتش بس بین ارتش و گروه بوکوحرام به وقوع پیوست.
تدبیر24: شبه نظامیان گروه تروریستی بوکوحرام، روز پنجشنبه دستکم 25 دختر دیگر را در جریان حمله ای در یک شهر دورافتاده در شمال شرقی نیجریه ربودند.

این آدم ربایی به رغم انجام جریان داشتن مذاکرات برای آزاد کردن بیش از 200 دانش آموز دختر که در روستای 'چیبوک' نیجریه ربوده شدند، روی داد.

شاهدان گفتند که مهاجمان بوکوحرام شبانه به این شهر حمله کردند و دختران را با خود بردند.

هنوز مقامات نیجریه آدم ربایی اخیر را تایید نکرده اند، اما ساکنان محلی گفتند که این اتفاق یک روز پس از اعلام توافق آتش بس بین ارتش و گروه بوکوحرام به وقوع پیوست.

دولت نیجریه امیدوار است که بوکوحرام 200 دختر ربوده شده را به عنوان بخشی از مفاد این توافق آزاد کند، اما این گروه می گوید آتش بس را تایید نکرده است.

گروه مزبور همچنین به پلیس و مقر سازمان ملل در ابوجا پایتخت نیجریه حمله کرد.

بوکو حرام به معنی 'تحصیل غربی حرام است' گروه مسلح و تندرو وابسته به القاعده آفریقاست در کشور نیجریه فعالیت دارد که خواستار تعطیلی تمامی مدارس نوین است.

این گروه تروریستی در سال ۲۰۰۲ توسط محمد یوسف بنیان گذاری شد و در سال ۲۰۰۴ خود را توسعه داد.با کشته شدن محمد یوسف در سال ۲۰۰۹، فرد دیگری به نام ابوبکر شکوه رهبر این گروه شده است.

بوکوحرام پس از سقوط قذافی و ایجاد بزرگترین پایگاه القاعده در شرق لیبی در نزدیکی بنغازی جان تازه ای گرفته بطوری که تاکنون با حملات متعددی به بانکها و رستوران ها و فروشگاه های بزرگ دست به کشتارهای بی رحمانه ای زده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهربان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۳
0
0
لابد میخان نسل داعشو زیاد کنند!
نظر شما: