ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۸۳۳۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۷

مجازات تعیین شده برای اسیدپاشی کافی نیست

به نحوی مرتکبان باید بدانند در صورت ارتکاب این جرم مابقی عمرشان را در زندان و بدون امکان خلاصی و یا برخورداری از حق مرخصی طی خواهند کرد.
تدبیر24: یک وکیل پایه یک دادگستری گفت:در شرایط فعلی اسیدپاشی قصاص دارد که با عدم اجرا به دیه تبدیل می‌شود و حبسی هم که برای مجازات اسیدپاشی تعیین شده است برای چنین جرمی کافی به نظر نمی‌رسد.
بهمن کشاورز گفت: به طور کلی بر مبنای تجربیات و سوابق موجود شدت مجازات‌ها باعث کاهش موارد ارتکاب جرم نیست اما علیرغم این نکته، در خصوص جرم اسیدپاشی به نظر می‌رسد شایع شدن اینکه مرتکبان از مجازات جسمی مصون خواهند ماند به نوعی باعث تجری و تشجیع مرتکبان می‌شود.
این وکیل پایه یک دادگستری افزود: از طرفی اجرای حکم قصاص در این موارد از یک سو ممکن است به علت سرایت زخم‌های ایجاد شده به سایر اعضا باعث ضایعاتی بیش از آنچه مجرم به قربانی وارد کرده بشود و از دیگر سوی مطمئنا اجرای این مجازات در سطح داخلی و بین المللی انعکاس و آثاری سوء خواهد داشت.
وی ادامه داد: بنابراین به نظر می‌رسد در جوار کار فرهنگی و آگاه‌سازی و نهادینه کردن قانون‌گرایی از نظر تعیین مجازات باید  به مورد بینابینی دست پیدا کرد.
کشاورز تصریح کرد: این راه حل بینابینی می‌تواند تعیین مجازات حبس بسیار طولانی یا سلب حق تخفیف و یا تعلیق مجازات و همچنین محروم کردن محکوم‌ علیه از برخورداری از عفو و آزادی مشروط ‌باشد؛ به نحوی که مرتکبان بدانند در صورت ارتکاب این جرم مابقی عمرشان را در زندان و بدون امکان خلاصی و یا برخورداری از حق مرخصی طی خواهند کرد.
این وکیل پایه یک دادگستری خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی اسیدپاشی قصاص دارد که با عدم اجرا به دیه تبدیل می‌شود و حبسی هم که برای مجازات اسیدپاشی تعیین شده است برای چنین جرمی کافی به نظر نمی‌رسد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: