آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۸۳۴۰
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۶

تکواندوی جایزه بزرگ منچستر

سجاد مردانی تکواندو کار وزن به اضافه 80 کیلوگرم کشورمان روز جمعه در مسابقات جایزه بزرگ منچستر انگلیس که دارای امتیاز رنکینگ فدراسیون جهانی برای کسب سهمیه المپیک 2016 برزیل است، به مدال برنز دست یافت.
تدبیر24: سومین مرحله مسابقات جایزه بزرگ تکواندو از عصر جمعه به میزبانی انگلیس در شهر منچستر آغاز شد.

سجاد مردانی تکواندوکار وزن به اضافه 80 کیلوگرم کار خود را در این رقابت ها با برتری مقابل 'پیوتر هاتوسکی' از لهستان (دارنده 3 مدال برنز قهرمانی اروپا) با نتیجه 7 بر 2 آغاز کرد.

وی در ادامه، 'علی ساری' از ترکیه را با نتیجه 11 بر 3 از پیش رو برداشت و سپس برابر 'کارلو مولفتا' از ایتالیا (قهرمان المپیک 2012 لندن و نایب قهرمان جهان) با نتیجه 11 بر 2 برنده شد.

مردانی در مرحله نیمه نهایی مقابل 'جسور بایکازوف' از ازبکستان (دارنده مدال طلای بازیهای آسیایی 2014) با نتیجه 5 بر یک شکست خورد تا به مدال برنز این رقابت ها دست یابد.

سجاد مردانی با کسب این مدال برنز 14.4 امتیاز را به سبد اندوخته های خود در رنکینگ المپیک اضافه کرد.

فینال رقابت های وزن چهارم المپیک بین 'وولکر وودزیچ' از آلمان و 'جسور بایکازوف' از ازبکستان در حال برگزاری است.

غلامحسین ذولقدری رییس سازمان تیم های ملی تکواندو کشورمان شامگاه جمعه به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به مسابقات خوبی که سجاد مردانی انجام داد، حق وی رفتن به فینال و کسب مدال طلا بود.

رییس سازمان تیم های ملی تکواندو افزود: 'هادی مستعان' و 'فرزان عاشورزاده' در وزن منهای 58 کیلوگرم و 'مسعود حجی زواره' و 'مهدی خدابخشی' دروزن منهای 80 روز شنبه به مصاف حریفانشان می روند.

مبارزات منچستر در چهار وزن المپیکی با حضور 237 تکواندوکار (119 تکواندوکار مرد و 118 تکواندوکار زن) از 59 کشور برگزار می شود.

در این مسابقات همچنین 'محمد باقری معتمد' و 'بهنام اسبقی' دروزن منهای 68 کیلوگرم، 'سجاد مردانی' در وزن به اضافه 80 کیلوگرم و 'مسعود حجی زواره' و 'مهدی خدابخشی' دروزن منهای 80 با هدایت 'بیژن مقانلو' (سرمربی)، به مصاف حریفان شان می روند.

مربیان تیم ملی در این رقابت ها مهدی بی باک و مهرداد یوسفی هستند. همچنین عبدالرضا بهاری داور کشورمان در این رقابت ها قضاوت می کند.

6 تن از تکواندکاران مرد و 4 تن از تکواندوکاران زن شرکت کننده در این مسابقات منچستر دارای مدال طلای المپیک هستند. 50 داور بین المللی کار قضاوت این مسابقات را برعهده دارند.

در این رقابت ها که نفرات اول تا 31 المپیک به علاوه یک نفر از کشور میزبان دعوت شده اند؛ به نفرات اول 40 امتیاز به منظور کسب سهمیه المپیک 2016 برزیل و 5 هزار دلار جایزه نقدی اهدا می شود؛ نفر دوم 24 امتیاز و 3 هزار دلار و نفرات سوم نیز 14.4 امتیاز و یک هزار دلار جایزه دریافت می کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: