ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۸۳۶۴
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۲

تپش دوباره قلب مرده پیوندی

دانشمندان استرالیایی برای نخستین بار در جهان، با استفاده از یک فناوری جدید توانستند عمل پیوند قلب را با یک «قلب مرده» انجام دهند.
تدبیر24: برخی از محققان بیمارستان سنت وینسنت سیدنی قلبی را که به مدت 20 دقیقه از تپش افتاده بود، احیا کرده و پیوند زدند. بیمار گیرنده این قلب می گوید احساس می کند چند دهه جوانتر شده و حس جدید و بهتری از زندگی دارد. قلب ارگانی از بدن انسان است که باید درشرایطی که تپش دارد به بدن دیگری پیوند زده شود.

تاکنون پیوند پس از توقف ضربان قلب به اهدای عضو پس از مرگ عروق انجام شده است، معمولا قلب های پیوندی بعد از مرگ مغزی پیش از اینکه از تپیدن باز بایستند از بدن اهداکننده خارج می شوند و در یخ نگهداری می شوند و بعد از آن به بیمار پیوند زده می شود.

این درحالی است که در روش جدید روند پیوند اصلا عوض می شود و قلب کاملا از کار افتاده و بدون تپش دوباره احیا و پیوند می شود.

دراین روش دانشمندان، قلب از تپش افتاده را در دستگاه «Heart in a box» قرار دادند و پس از زنده شدن دو باره و فعالیت مجدد آن را پیوند زدند. گرم نگهداشتن قلب ، ضربان اصلی را به این ارگان بازگرداند و درمحلول ویژه پزشکی قرار داده شد.

محققان ابراز امیدواری کردند با استفاده از ااین ابداع، 30 درصد از مرگ و میر ناشی از قلب پیوندی کاهش یابد.

منبع:هلث
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: