ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۸۴۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۱

زاگرس رویشگاه 2013گونه گیاهی

مدیر پروژه بین المللی جنگل های زاگرس مرکزی گفت: جنگل های زاگرس مرکزی در استان های کهگیلویه و بویراحمد، فارس، چهارمحال بختیاری و اصفهان رویشگاه دو هزار و 13 گونه گیاهی ارزشمند است.
تدبیر24: 'شیرین ابوالقاسمی ' روز شنبه افزود: این تعداد گونه گیاهی شامل گیاهان دارویی، خوراکی،رنگرزی و زینتی است.

وی با اشاره به وسعت دو میلیون و 500 هزار هکتاری جنگل های زاگرس مرکزی تصریح کرد: 700 هکتار از جنگل های زاگرس مرکزی در مناطق کارون و بختگان در حال پیوسته شدن به این جنگل ها است.

مدیر پروژه بین المللی جنگل های زاگرس مرکزی از شناسایی 11 گونه شاخص گیاهی در این مناطق خبر داد و افزود: ارژن، بنه،زالزالک، بلوط، شقایق زنگوله ای، لاله های واژگون از مهمترین گونه های جنگل های زاگرس مرکزی است.

وی با اشاره به شناسایی 223 گونه حیات وحش در این جنگل ها گفت: زاگرس مرکزی یک زیستگاه بی نظیر بین المللی است.

ابوالقاسمی افزود: نهادینه کردن فرهنگ بهره وری صحیح از جنگل ها، بومی سازی بهره وری، توسعه گردشگری، معرفی این مناطق به عنوان یک زیستگاه بین المللی برای رونق توریست از برنامه های در دست اجرای برای بهره وری صحیح از جنگل های زاگرس مرکزی است.

وی توسعه ساخت و ساز غیر سنتی، بیماری درختان بلوط، بهره وری بی رویه در کشاورزی و دامپروری را از عوامل تهدید کننده این منابع خدادادی ذکر کرد.

کهگیلویه وبویراحمد 900 هزار هکتار از جنگل های زاگرس را درخودجای داده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: