ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۸۴۰۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۷

کاهش قیمت 200قلم داروی وارداتی

رییس سازمان غذا و دارو از آغاز کاهش مجدد قیمت حدود 200 قلم داروی وارداتی خبر داد.
تدبیر24: دکتر رسول دیناروند در توضیح اقدامات انجام شده در جهت ادامه روند کاهش قیمت داروهای وارداتی در نیمه دوم سال، گفت: نتیجه اقداماتی که در این زمینه انجام داده‌ایم در نیمه دوم سال بروز می‌کند.

وی افزود: این داروها که عمدتا برای بیماران خاص و صعب‌العلاج است حدود 200 قلم دارو را شامل می‌شود و عمدتا کاهش قیمت دارند. میانگین کاهش قیمت‌شان هم حدود 28 درصد است.

رییس سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به کاهش قیمتی که پیش از این در مورد داروهای وارداتی اتفاق افتاده بود، ادامه داد: این کاهش قیمت دارو تدریجی است، البته در برخی اقلام نیز اتفاق افتاده و به این ترتیب قیمت برخی داروها نصف شده است. اما این کاهش قیمت شامل همه داروها نیست، بلکه داروهای پرمصرفی که عمدتا برای بیماران خاص و صعب‌العلاج است و تعدادشان حدود 200 قلم است، شامل این موضوع می‌شوند.

دیناروند همچنین درباره اصلاح قیمت برخی داروهای تولید داخل نیز گفت: سیاست‌مان آن است که کنترل قیمت را کماکان ادامه دهیم. البته طبق وظیفه قانونی‌مان برای حمایت از صنعت هم اعلام کرده‌ایم هیچ گاه راضی نیستیم صنعت با زیان، دارویی را تولید کند؛ چراکه نتیجه آن می‌شود که کیفیت دارو کاهش یابد یا تولید آن به میزان کافی صورت نگیرد. بنابراین هرجایی که دارویی از نظر قیمت‌گذاری نیازمند اصلاح باشد، حتما قیمت اصلاح خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: