ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۸۴۴۴
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۲

نباید تحت عنوان «امربه‌معروف» به اقدامات خودسرانه لباس قانونی پوشاند

حسین فریدون گفت: «اقدامات خودسرانه به عنوان امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر به‌نفع هیچ جریانی نخواهد بود.»
تدبیر24:دستیار ویژه رییس‌جمهوری در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی با تاکید بر اینکه «لباس قانونی نباید به‌هیچ‌وجه به اعمال خودسرانه پوشانده شود» گفت: «اقدامات خودسرانه به عنوان امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر به‌نفع هیچ جریانی نخواهد بود.» علی یونسی در گفت‌وگو با «ایرنا» افزود: «طرح آمران‌به‌معروف و ناهیان‌ازمنکر نباید برخوردهای خودسرانه‌ای را که در کشور از سابق نیز وجود داشته است، توجیه قانونی کند.»پیش از این هم رییس‌جمهور در جمع مردم زنجان هشدار داده بود که مبادا روزی امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر وسیله‌ای برای تفرقه و جدایی آحاد جامعه از یکدیگر باشد. یونسی عنوان کرد: «قطعا امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در حد نصیحت و دعوت اقدامی عقلانی، عرفی و اسلامی است و مردم باید نسبت به خوبی‌ها و بدی‌ها عکس‌العمل نشان دهند یا بی‌تفاوت باشند.» دستیار ویژه رییس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی با یادآوری اینکه «امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر را باید ترویج کرد»، گفت: «این مساله را باید قانونی انجام داد، متاسفانه افراد خودسر به نام امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر اعمالی برخلاف اسلام و قانون انجام داده‌اند.»یونسی افزود: «برخورد از هر نوع باید قانونی باشد، قانون برای برخورد با کسانی که منکر مرتکب می‌شوند پیش‌بینی لازم را کرده است و این مساله بر عهده نیروی انتظامی و دستگاه قضایی است.» او همچنین گفت: «نیروی انتظامی یکی از ارگان‌هایی است که وظیفه مقابله با منکرات را دارد و در حد وظایف خود با منکر برخورد کرده و بقیه آن را به دستگاه قضایی می‌سپارد.»دستیار ویژه رییس‌جمهوری افزود: «مردم و هر کسی که می‌خواهد با انگیزه دینی یا مسوولیت اجتماعی در جامعه امربه‌معروف کنند یا تذکر و نصیحت دهند، در صورتی که با شیوه انسانی و اخلاقی انجام شود خوب است.» دستیار ویژه رییس‌جمهوری در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی تاکید کرد: «هر نوع اقدام قانونی که اعمال خودسرانه را توجیه کند برای همه مضر است و به نفع هیچ جریانی نیست.»یونسی با بیان اینکه «این شیوه به نفع هیچ فردی نیست» گفت: «ممکن است امروز در کوتاه‌مدت به‌نفع یک جریان باشد، اما فردا علیه خود آن جریان است.» او در پایان گفت: «اقدامات غیرقانونی قطعا تبعاتی خواهد داشت که هیچ‌کسی نمی‌تواند تبعات آن را تحمل کند.» علی یونسی همچنین شامگاه جمعه با اسقف اعظم جاثلیق آرام اول، رهبر ارامنه جهان (حوزه سیلیسی) دیدار کرد.  به گزارش ایسنا، دستیار ویژه رییس‌جمهور در این دیدار گفت : «آنجایی که این تعصب‌ها رنگ دینی بگیرند، برای امنیت جهان بسیار خطرناک است لذا رسالت دینداران، رسالت بسیار سنگینی برای مبارزه با انواع خشونت‌هاست.»اسقف اعظم جاثلیق آرام اول، نیز روابط ارامنه با ایرانیان را دارای ریشه تاریخی دانست و زندگی صمیمی تمامی پیروان ادیان الهی در کنار همدیگر در ایران را صحنه‌ای زیبا و تصویری گویا از وضعیت اقلیت‌های دینی در ایران توصیف کرد و گفت: «پیروان ادیان در ایران نه‌تنها با یکدیگر گفت‌وگو می‌کنند بلکه با هم زندگی می‌کنند.»
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: