ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۸۴۴۸
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۳

داعش 67ملیتی با سلاح‌های2014

همزمان با اعتراف مقامات رسمی کشورهای اروپایی مبنی بر عضویت بیش از سه هزار شهروند غربی بویژه انگلیس، فرانسه و آلمان در داعش و همچنین افشای حضور 30صهیونیست در این گروه تروریستی، یک مقام عراقی اطلاعات بیشتری در این زمینه فاش کرد.
تدبیر24: عضو شورای استان الانبار عراق در این باره گفت: گروه تروریستی داعش سلاح های ساخت سال 2014 را در اختیار دارد و اعضای آن از شهروندان 67 کشور هستند.

کشورهای اردوگاه ضدسوری بویژه آمریکا، انگلیس، فرانسه و چند کشور عربی منطقه، داعش و دیگر گروههای مسلح تکفیری از جمله جبهه النصره را با هدف انجام اقدامات تروریستی و درگیری های مسلحانه علیه حکومت بشار اسد، مورد حمایت گسترده تسلیحاتی، اطلاعاتی و مالی قرار دادند.

بسیاری از گزارش ها همچنین نشان می دهد که گروه های تروریستی چند ملیتی ضد سوری با کامیون های انباشته از تسلیحات از خاک ترکیه به سوریه منتقل می شدند که هنوز این روند ادامه دارد.

'طه عبدالغنی' شنبه شب در برنامه 'خفایا معلنه' که از شبکه 'السومریه' پخش شد، افزود: دشمنان ما از سلاح های قدیمی استفاده نمی کنند بلکه سلاح های ساخت سال جاری میلادی را در اختیار دارند.

وی با بیان اینکه استان الانبار گرفتار یک جنگ فرسایشی شده است، اضافه کرد: برخی از سیاستمداران نادان و شکست خورده تلاش می کنند ارتس عراق را یک ارتش طایفه ای و مذهبی معرفی کنند که فقط از طایفه و هم کیشان خود دفاع می کند و این دروغی بیش نیست.

عبدالغنی گفت: بیشتر نیروهایی که هم اکنون در استان سنی نشین 'الانبار' با تروریست ها می جنگند شیعیان استان های جنوبی و مرکزی هستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: