تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۳۸۴۶۶
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۹

پای ویتامینD در مدارس دخترانه

رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن اشاره به معضل کمبود ویتامین "دی" در کشور از آغاز روند توزیع مکمل‌های این ویتامین در مدارس دخترانه مناطقی که شیوع کمبود این ویتامین در آنها بالاست، خبر داد.
تدبیر24: دکتر زهرا عبداللهی  کمبود ویتامین "دی" را یکی از مشکلات عمده کشور خواند و گفت: بر اساس مطالعات انجام شده درصد بالایی از مردم دچار کمبود ویتامین "دی" هستند.

وی افزود: یکی از راهکارهای پیشگیری و کنترل کمبود ویتامین "دی"، غنی سازی مواد غذایی با این ویتامین دی است و باید از این طریق ویتامین "دی" را به مردم برسانیم.

عبداللهی ادامه داد: همچنین با برنامه مکمل یاری، توزیع مکمل ویتامین "دی" برای گروه‌های آسیب‌پذیر و در معرض خطر از طریق شبکه‌های بهداشتی درمانی کشور از دیگر راهکارهایی است که امسال در دست اجراست.

وی در توضیح این مبحث گفت: با تامین مکمل‌های ویتامین "دی"، امسال توزیع مکمل در دبیرستان‌های دخترانه شروع می‌شود. این مکمل‌ها برای 30 دانشگاه علوم پزشکی تهیه و خریداری شده است. دستورالعمل توزیع آن نیز تهیه و به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است.

به گفته وی، تفاهم نامه مشترکی میان وزارتخانه‌های بهداشت و آموزش و پرورش تنظیم شده و با همکاری آموزش و پرورش مکمل‌های ویتامین‌ "دی" به صورت مکمل 50هزار واحدی در مدارس توزیع می‌شود. به این ترتیب در مدت 9 ماه تحصیلی، ماهانه یک مکمل در مدارس تحت پوشش دانشگاه‌هایی که شیوع کمبود این ویتامین در آنها بالاست، توزیع می‌شود.

عبداللهی گفت: این برنامه امسال آغاز شروع شده و در سال‌های آینده با حمایت و تامین اعتبارات باید به کل کشور گسترش یابد. این مبحث یک راهکار فوری و کوتاه مدت حل مشکل کمبود ویتامین "دی» در دبیرستان‌های دخترانه و همچنین پسرانه است. البته در کنار این مبحث باید برنامه‌های غنی‌سازی نیز راه افتد و از طریق غنی‌سازی مواد غذایی عمده مانند شیر و نان ویتامین دی را به مردم برسانیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: