ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۸۴۹
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۶

میوه طول عمر را بشناسید

کارشناس تغذیه و مدرس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: زرشک وحشی یکی از گیاهان خوراکی خودروی مازندران و متعلق به خانواده زرشک یا Berberidaceae است
تدبیر24:هر ساله با پایان یافتن تابستان، جنگلهای منطقه کجور شهرستان نوشهر مملو از رنگ‌های بنفش زرشک‌های وحشی می‌شود که جلوه زیبایی را به این خطه شمال کشور می‌بخشد.

 ریحانی افزود:میوه این گیاه را در اواخر تابستان و پاییز برداشت و گاهی به صورت خام و بیشتر به صورت آب زرشک یا آش زرشک مصرف می کنند.

وی تصریح کرد:زرشک درختچه ای است تیغ دار به طول یک تا پنج متر، چوب آن به رنگ قرمز، قهوه‌ای یا زرد است برگ‌های آن بیضی شکل با دندانه‌ها یاره‌ای و میوه اش قرمز رنگ بیضوی شکل و ترش مزه ‌است.

کارشناس تغذیه و مدرس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت:زرشک وحشی این روزها در جنگل‌ های کجور جلوه‌ها‌ی ویژه‌ای را بر دامنه‌های سر به فلک کشیده نقاشی کرده که چشم هر رهگذری را خیره می‌سازد.

به گفته ریحانی اواخر فصل بهار و ابتدای تابستان فصل شکوفه دادن بوته زرشک است، غنچه‌های زرد رنگ زرشک وحشی در روزهای پایانی تابستان وابتدای فصل پاییز رنگ قرمز گیلاسی به خود می‌گیرند و آماده برداشت می‌شود.

وی با بیان اینکه از زرشک برای تولید محصولاتی نظیر ترشی، مربا، آب میوه وتولید رنگ ‌های طبیعی استفاده می شود افزود:طبیعت زرشک سرد و خشک بوده و به دلیل داشتن بعضی اسیدهای آلی دارای خاصیت کم ‌کنندگی صفرای خون، دفع صفرا از کبد بوده و در افرادی که شدت عطش دارند باعث نقصان آن می‌شود و حرارت معده و جگر را کم می‌کند به همین دلیل زرشک را می‌توان میوه طول عمر نامید.
آفتاب

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: