آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۸۶۰۴
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۴

کاهش مجدد هزینه‌های درمان

قائم مقام وزیر بهداشت گفت: از زمان اجرای طرح تحول سلامت تا کنون حدود یکهزار میلیارد تومان در زمینه هزینه‌هایی که مردم مستقیم از جیب‌شان در بیمارستان‌های وزارت بهداشت هزینه می‌کردند، صرفه‌جویی شده است.
تدبیر24: دکتر ایرج حریرچی، معاون کل وزیر بهداشت گفت: در حال حاضر هزینه پرداختی از جیب مردم بابت خدمات بستری در بیمارستان‌های وزارت بهداشت به کمتر از هشت درصد رسیده است.

وی ادامه داد: بر این اساس پیش بینی‌مان آن است که از زمان اجرای طرح تحول تا کنون، تنها در بیمارستان‌های وزارت بهداشت، حدود هزار میلیارد تومان از جیب مردم صرفه‌جویی شده است. البته با در نظر گرفتن سایر موارد و خدمات، رقم صرفه‌جویی در هزینه‌های مردم، بسیار بالاتر از این عدد خواهد بود.

حریرچی با بیان اینکه اکنون در شهرها تنها 10 درصد هزینه‌های بستری و در روستاها پنج درصد این هزینه‌ها از بیمار دریافت می‌شود، افزود: با اجرای کتاب جدید تعرفه‌ها با اینکه مردم خدمات بیشتر و با کیفیت‌تری دریافت خواهند کرد، اما طوری عمل می‌کنیم که طبق تاکید مقام معظم رهبری، رقم خالص پرداختی از جیب‌ مردم افزایش نیابد.

وی گفت: به این ترتیب تدبیر ما آن است که بعد از اجرای کتاب جدید تعرفه‌ها 10 درصد فرانشیز بستری در شهرها به شش درصد و پنج درصد فرانشیز در روستاها به سه درصد کاهش می‌یابد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: