ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۸۶۱۳
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰

ادعاهای ضد ایرانی وزیر بحرینی

وزیر امور اطلاع‌رسانی و سخنگوی دولت بحرین در اظهاراتی ضد ایرانی، تهران را به دخالت در امور کشورش متهم کرد و مدعی شد که دولت بحرین از آنچه او تحت عنوان "دخالت‌های مستقیم ایران در امور داخلی‌اش" نام برده، رنج می‌برد.
تدبیر24: سمیره رجب در برنامه ضیف الیوم شبکه الغد العربی در توجیه اظهارات ضد ایرانی‌اش گفت که بسیاری از شبکه‌های رسانه‌ای ایران هم مستقیما دولت بحرین را هدف قرار می‌دهند.

وی با بیان این مطلب که وزارت اطلاع‌رسانی بحرین اقدامات ایران را در آنچه از آن به عنوان "هدف قرار دادن دولت این کشور و کشورهای منطقه" خوانده، رصد می‌کند، گفت که این شبکه‌ها همه مرزهای اطلاع‌رسانی را نقض کرده‌اند و در راستای بد نام کردن (بحرین)‌تلاش می‌کنند.

بنابر گزارش المصراوی، وی با بیان این که دولت بحرین برای حمایت از مردمش در برابر تندروی‌های دینی و مذهبی، نیازمند قدرت است، مدعی شد: دولت ایران به لحاظ فکری و اعتقادی در بین شیعیان عرب رخنه کرده است و علاوه بر آن از مذهب تشیع برای نفوذ در کل منطقه عربی بهره می‌برد.

وی گفت که کشورهای عربی رسانه‌ها را سلاح‌های خطرناکی می‌دانند که برای جنگ‌های منطقه‌ای استفاده می‌شود اما در اینجا اراده سیاسی واقعی برای رویارویی با اقدامات ایران در منطقه وجود ندارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: