بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بهاره آروین» مشکل از تعداد ثبت‌نام‌کنندگان اولیه نیست و در دیگر ممالک هم اوضاع کم‌وبیش به همین منوال است. مشکل در ساختاری است که قرار است کاهش این تعداد اولیه به تعدادی محدود و قابل قبول برای برگزاری انتخابات را امکان‌پذیر کند
نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

شهیندخت مولاوردی» نامزدها باید پاسخ بدهند مساله اصلی برای آنها حجاب و گشت ارشاد است یا اینکه معیشت، زنانه شدن فقر، زنانه شدن اعتیاد، زنانه شدن آسیب‌های اجتماعی، زنانه شدن ایذر، زنانه شدن سالمندی و... هم برای آنها دارای اهمیت است.
چهارشنبه ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۳۸۶۴۳
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۳

مرگ هزاران ماهی ساردین در ساحل

تلف شدن هزاران قطعه ماهی ریز ساردین (پدنی یا لوجر ) در ساحل بزرگترین اسکله صیادی کشور در بندر کنارک باعث بوی نامطبوع و آلودگی منطقه شده است.
تدبیر24: ماهی های ریز ساردین تلف شده در ساحل این بندر صیادی نتیجه صید بی رویه کشتی های ترال است، که با زدن ترال کف سواحل دریای عمان سبب شده که نسل این آبزی و طعمه تمام ماهیان بزرگتر رو به انقراض است.

ماهی ساردین طعمه و زنجیره غذایی ماهیان ساحلی را تشکیل می دهد.

تلف شدن چندین تن ماهی ساردین احتمالا با صید ترال (کف روب) که در داخل حوضچه این اسکله بر اثر بالا آمدن در سطح دریا سفید پوش شده، باعث ایجاد بوی نامطبوع در منطقه شده است .

' محسن علی گلشنی ' مدیرکل شیلات استان سیستان و بلوچستان نیز روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تایید این واقعه زیست محیطی در اسکله صیادی شهید رضایی زرآباد کنارک ، احتمال این پدیده را به دلیل صید ترال تقریبا منتفی دانست .

به گفته وی احتمالا بیماری جلبکی و آلودگی جریانهای آبی عامل این رخداد و تلف شدن ماهی های ریز ساردین شده است.

وی تصریح کرد: کار مطالعه و بررسی های بیشتر از سوی مرکز تحقیقات شیلات در حال اقدام است که به محض آماده شدن برای تنویر افکار عمومی اطلاع رسانی لازم انجام می شود.

از سوی دیگر یک مقام آگاه در اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان مستقر در چابهار نیز در گفت و گو با ایرنا از اعزام تیم های کارشناسی برای بررسی علت وقوع این رویداد خبر داد.

این مقام آگاه احتمال اینکه این نوع ماهی از سوی یکی از لنج ها در محدوه اسکله رها شده باشد را نیز مطرح کرد که به گفته وی اگر بررسی ها به این نتیجه ختم شود ، طبیعی است مسئولان لنج و دست اندرکاران مربوط جریمه و لنج توقیف خواهد شد.

بر اساس کنوانسیون های بین المللی حفاظت از محیط زیست دریایی و آلودگی ها بر عهده اداره کل بنادر و دریانوردی است که از این نظر در فرایندهای اجرایی اقدام مشترکی را با اداره کل شیلات و همچنین مراکز تحقیقاتی و محیط زیست برای حفاظت از محیط زیست دریایی انجام می دهند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: