ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۸۶۹۴
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۱

عامل 70درصد سرگیجه‌های واقعی

وی با تاکید به اینکه اگر سرگیجه فرد شدید است یا شغل او، مشاغلی، مانند رانندگی، کار در ارتفاع و یا با دستگاه‌های ظریف یا خطرناک باشد نیز باید بیمار در نخستین فرصت، به پزشک مراجعه کند.
تدبیر24: عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، علل به وجود آمدن سرگیجه واقعی را گوش و یا مخچه دانست و افزود: عفونت‌های گوش و مشکلات سیستم تعادلی یا برهم خوردن نظم مایعات داخلی در این عضو، می‌تواند علت سرگیجه باشد.

ابوالفضل قبادی جراح و متخصص گوش و حلق و بینی اظهار کرد: سرگیجه، احساس حرکت محیط یا دوران شخص است، به عبارت دیگر می‌توان گفت که سرگیجه، توهم حرکت است.

وی در مورد علائم سرگیجه اعلام کرد: عدم تعادل بیمار می‌تواند همراه با علائم دیگری، مانند تهوع، استفراغ، اختلال در راه رفتن و تنفس، تعریق و تپش قلب باشد.

قبادی، ادامه داد: عفونت‌های گوش و مشکلات سیستم تعادلی یا برهم خوردن نظم مایعات داخلی در این عضو و همچنین ضایعات مغزی مانند نقص خونسازی تومورها، MS و هر بیماری درگیر کننده مخچه فرد، می‌تواند علت سرگیجه باشد.

وی با بیان اینکه درمان سرگیجه، به طور عمده، دارویی است و به ندرت نیاز به عمل جراحی دارد، خاطرنشان کرد: مهم‌ترین نکته در سرگیجه، پیگیری علت یا علت‌ها است و برای درمان، بیشتر از داروهای کاهنده حساسیت سیستم تعادلی و آرام‌بخش، استفاده می‌شود ولی در پیشگیری آن معاینه کامل گوش و حلق و بینی و اعصاب با کمک نوار گوش بررسی و MRI نیز الزامی است.

‌عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین درباره اینکه چه مواقعی، بیمار باید به پزشک مراجعه کند، گفت: اگر حملات سرگیجه تکرار شونده باشد و در زندگی روزمره فرد، اختلال ایجاد کند، موضوع باید پیگیری شود.

وی با تاکید به اینکه اگر سرگیجه فرد شدید است یا شغل او، مشاغلی، مانند رانندگی، کار در ارتفاع و یا با دستگاه‌های ظریف یا خطرناک باشد نیز باید بیمار در نخستین فرصت، به پزشک مراجعه کند.

به گفته قبادی، بیماران در مشاغل گفته شده تا بهبودی کامل، فعالیت نکنند و علاوه بر اینکه داروها را مرتب مصرف می‌کنند، دستورات پزشک را جدی گرفته و برای بهبودی عجله نکنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: