تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۳۸۶۹۴
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۱

عامل 70درصد سرگیجه‌های واقعی

وی با تاکید به اینکه اگر سرگیجه فرد شدید است یا شغل او، مشاغلی، مانند رانندگی، کار در ارتفاع و یا با دستگاه‌های ظریف یا خطرناک باشد نیز باید بیمار در نخستین فرصت، به پزشک مراجعه کند.
تدبیر24: عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، علل به وجود آمدن سرگیجه واقعی را گوش و یا مخچه دانست و افزود: عفونت‌های گوش و مشکلات سیستم تعادلی یا برهم خوردن نظم مایعات داخلی در این عضو، می‌تواند علت سرگیجه باشد.

ابوالفضل قبادی جراح و متخصص گوش و حلق و بینی اظهار کرد: سرگیجه، احساس حرکت محیط یا دوران شخص است، به عبارت دیگر می‌توان گفت که سرگیجه، توهم حرکت است.

وی در مورد علائم سرگیجه اعلام کرد: عدم تعادل بیمار می‌تواند همراه با علائم دیگری، مانند تهوع، استفراغ، اختلال در راه رفتن و تنفس، تعریق و تپش قلب باشد.

قبادی، ادامه داد: عفونت‌های گوش و مشکلات سیستم تعادلی یا برهم خوردن نظم مایعات داخلی در این عضو و همچنین ضایعات مغزی مانند نقص خونسازی تومورها، MS و هر بیماری درگیر کننده مخچه فرد، می‌تواند علت سرگیجه باشد.

وی با بیان اینکه درمان سرگیجه، به طور عمده، دارویی است و به ندرت نیاز به عمل جراحی دارد، خاطرنشان کرد: مهم‌ترین نکته در سرگیجه، پیگیری علت یا علت‌ها است و برای درمان، بیشتر از داروهای کاهنده حساسیت سیستم تعادلی و آرام‌بخش، استفاده می‌شود ولی در پیشگیری آن معاینه کامل گوش و حلق و بینی و اعصاب با کمک نوار گوش بررسی و MRI نیز الزامی است.

‌عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین درباره اینکه چه مواقعی، بیمار باید به پزشک مراجعه کند، گفت: اگر حملات سرگیجه تکرار شونده باشد و در زندگی روزمره فرد، اختلال ایجاد کند، موضوع باید پیگیری شود.

وی با تاکید به اینکه اگر سرگیجه فرد شدید است یا شغل او، مشاغلی، مانند رانندگی، کار در ارتفاع و یا با دستگاه‌های ظریف یا خطرناک باشد نیز باید بیمار در نخستین فرصت، به پزشک مراجعه کند.

به گفته قبادی، بیماران در مشاغل گفته شده تا بهبودی کامل، فعالیت نکنند و علاوه بر اینکه داروها را مرتب مصرف می‌کنند، دستورات پزشک را جدی گرفته و برای بهبودی عجله نکنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: