ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 24
کد خبر: ۳۸۷۰۰
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۵

تمایل اتریشیان به حضور در ایران

وی همچنین گفت: روابط تجاری ایران و اتریش در زمینه داروسازی متمرکز شده و این در حالی است که ظرفیت های بسیاری در حوزه های مختلف در ایران وجود دارد.
تدبیر24: معاون اقتصادی سفارت و نماینده اقتصاد اتریش در ایران گفت: 15 شرکت اتریشی طی سه ماهه جاری برای حضور و ایجاد نمایندگی در ایران ابراز تمایل کرده اند.

گئورگ واین گارتنر روز دوشنبه در جریان دیدار سفیر اتریش با شهردار خرم آباد افزود: ایران جاذبه های خاصی برای سرمایه گذاران اتریشی دارد.

وی ظرفیت های گردشگری و اکوتوریسم ایران را بسیار مطلوب دانست و افزود: موسسات و شرکت های اتریشی تمایل دارند در زمینه ساخت هتل، هتلداری و توسعه گردشگری در ایران سرمایه گذاری کنند.

وی با اشاره به دیدار هیات اتریشی با برخی شرکت های تولیدی خرم آباد اظهار داشت: قابلیت های مطلوبی برای صادرات میوه و مشتقات لرستان به اتریش وجود دارد.

وی همچنین گفت: روابط تجاری ایران و اتریش در زمینه داروسازی متمرکز شده و این در حالی است که ظرفیت های بسیاری در حوزه های مختلف در ایران وجود دارد.

رییس اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی خرم آباد نیز گفت: لرستان قادر به انجام طرح های مختلف با حضور موسسات مختلف به منظور فاینانس کردن منابع مالی است.

حسین سلاح ورزی با اشاره به تحریم های بانکی علیه جمهوری اسلامی ایران افزود: از هیات تجاری اتریش درخواست می شودکه در صورت شناخت موسسات مالی ، این موسسات را برای انجام طرح ها از طریق خطوط اعتباری آنها به استان معرفی کنند.

گفتنی است در این دیدار هدایای فرهنگی میان طرفین اهدا شد.

'فردریش اشتیفت' سفیر اتریش و هیات همراه وی که در یک سفر دو روزه تجاری به خرم آباد سفر کرده ، قرار است فردا علاوه بر دیدار با نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد با فعالان اقتصادی استان دیدارکند.

این تیم اتریشی تاکنون با استاندار و رییس دانشگاه لزستان دیدار و از قلعه فلک الافلاک بازدید کرده اند و فردا سه شنبه لرستان را به مقصد تهران ترک خواهند کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: