ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۳۸۷۳۶
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۴

مشکل اصلی تالاسمی ها

مشاور انجمن تالاسمی اعلام کرد که مشکلی موجود در مورد داروهای بیماری تالاسمی بیشتر مربوط به دسترسی به آنهاست و تغییر چندانی در قیمت داروهای اصلی بیماری تالاسمی به وجود نیامده است.
تدبیر24: دکتر ' محمود هادی پور' که در برنامه «مردم و سلامت» گروه سلامت اجتماعی رادیو سلامت سخن می گفت، افزود مسئله مهم در مورد این داروها این است که نحوه توزیع آنها منطبق با نیاز بیماران نیست.

وی گفت: بخشی از این مشکل به تجویز پزشکان در مورد داروهای تزریقی برمی گردد که این با اصول علمی روز جهان مطابقت ندارد. در واقع داروهای تزریقی به میزان نیاز در دنیا تولید نمی شود و بیشتر تولید داروهای خوارکی مورد توجه می باشد.

این مشاور ادامه داد: مشکل دیگری که در مورد بیماران تالاسمی وجود دارد این است که این بیماران گاهی اوقات، بیماری دیگری مانند دیابت نیز دارند که نیاز به داروهای جانبی را علاوه بر داروهای اصلی در این افراد به وجود می آورد.

دکتر هادی پور افزود، در این مورد نیز چون سیاست معاونت دارو در وزرات بهداشت و درمان بر حمایت و مصرف تولیدات داخلی است و محدودیت تولید داروهای جانبی در داخل وجود دارد و این داروها باید از خارج وارد شوند و از طرفی محدودیت در واردات این داروها وجود دارد، بنابراین بیماران با مشکل روبرو می شوند که البته این نمی تواند سیاست معقولی باشد.

نامبرده تاکید کرد: منظور از نحوه دسترسی به داروهای اصلی این است که بر اساس سیاست وزارت بهداشت و توافق وزارت رفاه، قرار شد داروهای خارجی و داخلی با اندکی تفاوت قیمت، توسط بیمه ها پوشش داده شوند.

مشاور انجمن تالاسمی خاطر نشان کرد، در این گونه موارد، بیمار حاضر است با پرداختن تفاوت قیمت، داروی خارجی را خریداری کند که با توجه به محدودیت واردات، همه بیماران متقاضی داروهای خارجی در این زمینه به این داروها دسترسی ندارند.

وی اظهار داشت: مشکل دیگری که وجود دارد تفاوت قیمت در داروهای تولید داخل است؛ چون داروهای تولید داخل با یک قیمت عرضه نمی شوند و بعضی بیماران به دنبال داروهای ارزان قیمت تر می گردند که این حق انتخاب را از آنها سلب کرده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: