تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۳۸۷۴۸
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۹

تخریب بافت تاریخی شریف‌آباد

رییس اداره میراث فرهنگی اردکان گفت: متاسفانه بخشی از بافت تاریخی شریف آباد اردکان توسط اعضای یک هیات مذهبی برای گسترش تکیه تخریب شد.
تدبیر24: 'محسن میرجانی' روز دوشنبه با انتقاد از این عمل افزود: متاسفانه در ماه حرام گروهی به این بهانه که جامعه حساسیت مذهبی بالایی در این ماه دارد برای گسترش تکایا و حسینیه ها به تخریب بافت تاریخی اقدام می کنند.

وی اظهار کرد: در یک اقدام غیر فرهنگی و بدون هماهنگی با اداره میراث فرهنگی و نداشتن مجوز، بخشی از بافت تاریخی شریف آباد که در مجاورت هسته تکیه اعظم واقع بوده، بصورت غیراصولی تخریب شده است.

میرجانی، با بیان اینکه بافت تاریخی شریف آباد یکی از هفت بافت تاریخی ثبتی شهرستان اردکان است افزود: این بافت تاریخی هم به لحاظ تاریخی و هم به لحاظ فرهنگی و همزیستی مسالمت آمیز مسلمانان و زرتشتیان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی ادامه داد: قدمت این بافت تاریخی دست کم به دوره صفوی برمی گردد، از خصوصیات ویژه این بافت تراکم و انسجام بافت است که در کمتر بافت های تاریخی می توان نمونه آن را سراغ گرفت.

رییس اداره میراث فرهنگی اردکان افزود: خوشبختانه عصر همان روز با ادامه روند تخریب در این محدوده با دخالت یگان حفاظت میراث فرهنگی شهرستان اردکان، کار متوقف شده و گزارش آن یه یگان حفاظت اداره کل استان جهت پیگیری و اخذ تصمیم مقتضی ارسال شده است.

این مسوول با بیان اینکه نیروی های یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری، فقط در ساعت اداری از بافت تاریخی اردکان حفاظت می کنند، خاطرنشان کرد: این مهمترین دلیل تخریب آثار در بافت تاریخی این شهرستان است.

میرجانی با اشاره به وجود دو بافت تاریخی شریف آباد و بافت تاریخی اصلی در این شهرستان و 12 محله قدیمی در بافت تاریخی اصلی اردکان، ادامه داد: هر کدام از این محله ها از نظر قدمت با دیگری متفاوت است، این شهر بعد از اسلام گسترش یافت و در دوره های مختلف تاریخی، گاهی با تخریب یا ساخت وسازهای بی رویه روبرو شد.

میرجانی، با اشاره به اینکه اصالت و هویت ما به گذشته بر می گردد، چطور برخی افراد فکر می کنند با تخریب میراث گذشتگان می توانند اصالت خود را شناسایی کنند، اظهار کرد: بیایید به جای تخریب مردم را نسبت به میراث فرهنگی خود نگهداری از آنها را نهادینه کنیم.

شهرستان اردکان با 80 هزار نفر جمعیت در 60 کیلومتری شمال یزد واقع است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: