ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۸۷۷۰
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۹

کشف فسیل 1میلیون ساله در چالدران

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی از کشف دو قطعه از فسیل یک فیل با قدمت بیش از یک میلیون سال در چالدران خبر داد.
تدبیر24: 'حسن عباس نژاد' روز سه شنبه افزود: مطالعات ژنتیکی انجام شده پس از کشف این فسیل ها توسط سازمان حفاظت محیط زیست کشور، بیانگر این است که قطعات کشف شده متعلق به اندامهای ران فیل است.

وی اظهار کرد: یکی از این قطعات به طول 35 سانتیمتر و قطر 12 سانتیمتر و دیگری در ابعاد 35 سانتیمتر و ارتفاع 15 سانتیمتر است.

عباس نژاد ادامه داد: کشف این فسیل در چالدران نشان دهنده این است که این منطقه دارای مکانی غنی در تنوع زیستی است.

وی با اشاره به مکان کشف این فسیلها نیز گفت: این مکان منطقه ای در مسیر چالداران به آواجیق در دره ای به طول یک کیلومتر واقع شده است.

عباس نژاد درباره نحوه پیدا شدن این فسیلها گفت: این دره در مسیر سیل واقع است و بر اثر گذشت زمان و درنتیجه فرسایش خاک، فسیلهای زردرنگ و اسفنجی از زیر خاک بیرون آمدند که با گزارش مردم به سازمان محیط زیست اقدامات و بررسی های لازم انجام گرفته است.

وی ادامه داد: امکان اینکه ابعاد این اکتشاف گسترده باشد بسیار است و از مردم محلی می خواهیم تا در راستای حفاظت از این منطقه همه تلاش خود را به کار بگیرند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی اضافه کرد: اکتشافات و مطالعات بعدی درباره وجود فسیلهای دیگر در این منطقه با تهیه تجهیزات مورد نیاز، تداوم می یابد.

این فسیلها در تیرماه امسال کشف شده اند که به علت انجام مطالعات مختلف ژنتیکی بر روی آنها توسط سازمان حفاظت محیط زیست تاکنون مطالبی در رابطه با آنها منتشر نشده بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: