ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۸۷۹۸
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۲

حکم قاتلان دانشجوی ایرانی در ایتالیا

دادستان دادگاه میلان خواستار اشد مجازات برای قاتلان مهتاب ساوجی دانشجوی ایرانی در ایتالیا شد.
تدبیر24: گراتسیا پره دلا، دادستان میلان امروز دوشنبه در نخستین جلسه رسمی دادگاه، برای زوج هندی که متهم به قتل مهتاب ساوجی هستند، خواهان 30 سال زندان شد.

قاضی دادگاه اعلام کرد، جلسه بعدی دادگاه در روز 11 دسامبر( 20 اذر) برگزار خواهد شد.

اواسط بهمن ماه سال گذشته با پیدا شدن جسد دختر جوانی که در داخل یک چمدان در کانال آبی شهر ونیز رها شده بود، تحقیقات پلیس برای کشف راز این جنایت کلید خورد و طولی نکشید که مشخص شد جسد متعلق به دختری ایرانی 30 ساله به نام مهتاب ساوجی است که در رشته طراحی لباس سینما در میلان مشغول به تحصیل بود.

این زوج هندی که در شهر میلان هم خانه مهتاب بودند پس از به قتل رساندن وی جسد مقتول را در داخل چمدان پنهان و به وسیله قطار و تاکسی به ونیز منتقل و در یکی از کانال های ابی این شهر رها کردند
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: