آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۳۸۸۰۴
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۳

آزادی جوانترین زندانی جرایم غیرعمد

مدیرعامل ستاد رسیدگی به امور دیه و کمک به آزادی زندانیان خراسان شمالی گفت: جوان ترین زندانی جرایم غیرعمد این استان امروز (سه شنبه) از زندان آزاد شد.
تدبیر24: رضا استاجی اظهار کرد: این جوان 16 ساله که در کانون اصلاح و تربیت بجنورد، مرکز استان خراسان شمالی، نگهداری می شد با تلاش مددکاران و کمک مالی نیکوکاران از بند رهایی یافت.

وی گفت: این جوان سال گذشته در یک حادثه رانندگی، به طور ناخواسته مرگ یک نفر را رقم زد که برای مقتول 2 میلیارد ریال دیه تعیین شده بود که یک میلیارد ریال آن از محل کمک های نیکوکاران و ستاد دیه تامین شد و اولیای دم نیز بقیه این مبلغ را بخشیدند.

مدیرعامل ستاد رسیدگی به امور دیه و کمک به آزادی زندانیان خراسان شمالی گفت: اکنون 110 زندانی به دلیل ارتکاب جرایم غیرعمد و بدهی در زندان های این استان به سر می برند.

استاجی خواستار حمایت و کمک نیکوکاران برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در استان شد و گفت: این ستاد تلاش دارد تا زمینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد و مالی را با رضایت شاکیان و پرداخت دیه آنان فراهم کند.

وی افزود: نیکوکاران می توانند کمک های نقدی خود را به شماره حساب 88888 ستاد رسیدگی به امور دیه و کمک به آزادی زندانیان خراسان شمالی نزد بانک تجارت واریز کنند.

مهرماه گذشته نیز یک مرد 56 ساله که با چهار میلیارد ریال بدهی، مسن ترین و بدهکارترین زندانی جرایم غیرنقد خراسان شمالی بود، با کمک نیکوکاران و ستاد دیه از زندان آزاد شد.

دو هزار و 700 مددجو در سه زندان و یک کانون اصلاح و تربیت خراسان شمالی نگهداری می شوند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: