آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۳۸۸۱۴
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۹

گزارشAFP از 12برنامه قطارگردشگری

خبرگزاری فرانسه در گزارشی، با اشاره به پایان سفر گردشگران خارجی که با قطار مجلل «عقاب طلایی» به ایران سفر کرده بودند نوشت: بازدید از شهرهای ایران با این قطار برای هر گردشگر تقریبا 31 هزار دلار هزینه داشته است.
تدبیر24: قطار گردشگری «عقاب طلایی» شامل 70 مسافر عمدتا انگلیسی و استرالیایی روز دوشنبه درحالی وارد تهران شد که پیش از ورود به تهران از شهرهای اصفهان، شیراز و یزد دیدن کرده‌ بود.

این تور گردشگری با عنوان «جواهرهای پارسی» روز 15 دسامبر با 15 کوپه تزئین شده و لوکس متعلق به دهه 1950 بوداپست را به مقصد تهران ترک کرد و در مسیر خود از کشورهای رومانی، بلغارستان و ترکیه نیز عبور کرد.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، 12 برنامه زمانی رفت و برگشت دیگر نیز برای سال آینده میلادی برنامه‌ریزی شده که 8 سفر از مقصد بوداپست و 4 سفر از مقصد تهران خواهد بود که قیمت بالاترین بلیت آن به 37 هزار دلار خواهد رسید.

«باب»، یکی از گردشگرانی که با این قطار به ایران سفر کرده، داروساز بازنشسته از شهر آدلاید استرالیا است که می‌گوید: مردم در همه شهرهایی که از آن دیدن کردیم بسیار صمیمی و دوستانه با ما برخورد کردند.

«باب» که همراه با همسرش «جنت» به ایران سفر کرده، خطاب به رسانه‌های کشورش عنوان کرد: در روزنامه‌ها تصویر نادرستی از ایران ارائه شده است. آنها درباره ایران دروغ می‌گویند.

آمار و ارقام رسمی منتشر شده در ماه مارس حاکی از افزایش 35 درصدی گردشگران خارجی ایران در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته و رسیدن به رقم 4.5 میلیون گردشگر برای ایران است که درآمد شش میلیارد دلاری را به همراه داشته است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: