تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 02
کد خبر: ۳۸۸۷۳
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۴
بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم

اهداف گروه خاصی را دنبال نکنید

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح روز چهارشنبه صلاحیت محمود نیلی احمدآبادی وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت علوم را آغاز کردند.
تدبیر24: جلسه علنی مجلس شورای اسلامی امروز به ریاست علی لاریجانی و با حضور 195 نفر از نمایندگان آغاز شد و در همان دقایق اولیه حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی نیز به همراه نیلی وزیر پیشنهادی علوم، فانی وزیر آموزش و پرورش، علوی وزیر اطلاعات و برخی دیگر از اعضای هیات دولت برای دفاع از وزیر پیشنهادی علوم وارد مجلس شورای اسلامی شد.
علی لاریجانی حضور رییس‌جمهور و هیات دولت در مجلس را خیر مقدم گفت و پس از آن روحانی طی سخنانی به دفاع از وزیر پیشنهادی خود پرداخت و تاکید کرد که «این دولت اهل لجبازی نیست » و هم‌چنین خاطرنشان کرد که نمی‌خواهیم دانشگاه باشگاه سیاسی باشد.
حجت‌الاسلام سبحانی‌نیا اسامی موافقان و مخالفان عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی رای اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم را به این شرح اعلام کرد: اکبریان و عبدالکریم جمیری به عنوان مخالف و غلامعلی جعفرزاده و ابراهیم نکو به عنوان موافق.
عزیزاکبریان نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم گفت: وزارت علوم نباید دنبال اهداف و گروه خاصی باشد.
این سومین بار است که رئیس جمهور برای دفاع از وزیر پیشنهادی علوم در مجلس حضور می‌یابد. پیش از این دولت جعفر نیلی منفرد و رضا فرجی دانا را به عنوان وزرای پیشنهادی علوم معرفی کرده بود که نیلی منفرد موفق به کسب رأی اعتماد مجلس نشد و فرجی دانا بعد از گذشت چند ماه از فعالیتش از سوی مجلس استیضاح شد.
در آغاز جلسه علنی مجلس محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در صحن پارلمان حضور داشت.
براساس آیین‌نامه داخلی مجلس در جلسه رای اعتماد، رییس‌جمهور یک ساعت برای دفاع از وزیر پیشنهادی خود فرصت دارد. در ادامه نیز دو نفر از نمایندگان مخالف و دو نفر از نمایندگان موافق با حفظ ترتیب یک نفر مخالف و موافق هرکدام برای مدت 15دقیقه نطق می‌کنند.
پس از اظهارات نمایندگان موافق و مخالف وزیر و در صورت صلاحدید رییس جمهور به مدت 30 دقیقه برای دفاع از برنامه و صلاحیت وزیر پیشنهادی فرصت دارند. نهایتا رییس مجلس صلاحیت وزیر پیشنهادی را به رای مجلس می‌گذارد.
دولت یازدهم در زمان معرفی کابینه جعفر میلی منفرد را به عنوان اولین گزینه پیشنهادی برای تصدی وزارت علوم به مجلس معرفی کرد که وی موفق به کسب رای اعتماد از مجلس نشد. پس از آن رییس جمهور جعفر توفیقی را به عنوان سرپرست وزارت علوم انتخاب کرد و در مهلت سه ماهه رضا فرجی دانا به عنوان وزیر علوم به مجلس معرفی شد و موفق به جلب نظر نمایندگان شد.
با استیضاح رضا فرجی دانا در مردادماه سال جاری رییس جمهور محمدعلی نجفی را به عنوان سرپرست وزارت علوم معرفی کرد و نهایتا چهارشنبه هفته گذشته محمود نیلی احمدآبادی را به عنوان سومین گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت علوم به مجلس معرفی کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: