ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۳۸۸۷۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۳

چشم‌ها به «بهارستان»

نمایندگانی که اصطلاحا مخالف هستند، همچنان بر همان موضع ایستاده‌اند اما همه‌چیز بستگی به توضیحات و برنامه‌های ارایه‌شده توسط دکتر نیلی و ریاست‌ محترم جمهور دارد.
تدبیر24: فضای مجلس، فضایی سیال است و جریان‌سازی در آن، باید مرحله‌به‌مرحله صورت گیرد. به نظر می‌رسد فرصت کافی برای معرفی دکتر نیلی‌احمد‌آبادی به همه 290 نماینده وجود نداشت و اگر اواسط هفته گذشته این معرفی صورت می‌گرفت؛ می‌توانست فرصت گفت‌وگوی ایشان با طیف‌های مختلف مجلس را هرچه‌بهتر فراهم کند. رییس‌جمهور روز یکشنبه، گزینه پیشنهادی وزارت علوم را معرفی کرد و تاریخ جلسه رای‌اعتماد نیز با هماهنگی دولت، امروز تعیین شد که فاصله زمانی کوتاهی است.
دکتر نیلی‌احمدآبادی را از اوایل دهه80 می‌شناسم. ایشان چهره‌ای علمی، کاردان و دارای تخصص و توانمندی مدیریت دانشگاهی است. اگرچه رزومه این استاد دانشگاه منتشر شده است و سوابق علمی و مدیریت دانشگاهی در آن مشهود است اما گفت‌وگو با نمایندگان مجلس می‌توانست فضای بهتری برای تعامل میان دو قوه فراهم کند. با وجود این، با توجه به اهمیت ایجاد ثبات در آموزش‌عالی کشور، امیدوارم نمایندگان محترم به ایشان رای دهند.
 البته نمایندگانی که اصطلاحا مخالف هستند، همچنان بر همان موضع ایستاده‌اند اما همه‌چیز بستگی به توضیحات و برنامه‌های ارایه‌شده توسط دکتر نیلی و ریاست‌ محترم جمهور دارد. اگر آنها بتوانند با ارایه شفاف اهداف و رئوس برنامه‌های وزیر محترم پیشنهادی برای مدیریت فضای علمی کشور، اکثریت نمایندگان را مجاب کنند آنگاه خروجی جلسه فردا، می‌تواند رای‌اعتماد به دکتر نیلی‌احمدآبادی  باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۷
0
0
نمایندگانی که اصطلاحا مخالف هستند 160 نفر بودند که رای ندادن یا کل نمایندگان!!!
نظر شما: