آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۸۹۰۳
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۷

تدوین حدمجاز آلایندگی خودروها

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست گفت:دستورالعمل حد مجاز آلایندگی خودروها تدوین و برای تصویب به شورای عالی محیط زیست ارسال شد.
تدبیر24: سعید متصدی روز چهارشنبه اظهار کرد:در این دستورالعمل مشخص شده است که هر خودرو در زمان مصرف مجاز است چه میزان آلایندگی تولید کند، در واقع حد مجاز آلایندگی خودرو تعیین شده است.

وی افزود: استاندارد شدن خودروهای تولید داخل مطابق با شاخص های یورو 4 یکی از اقدامات اساسی در زمینه کاهش آلودگی هوا است که سازمان حفاظت محیط زیست در این زمینه با خودروسازان مذاکرات زیادی داشته و خوشبختانه اکنون بیشتر خودروهای داخلی با استاندارد یورو 4 تولید می شوند.

متصدی ادامه داد: زمان استفاده مطلوب هر وسیله ای از جمله خودرو محدود است بنابراین سازمان حفاظت محیط زیست در این راستا به تدوین میزان مجاز آلایندگی خودرو پرداخت که برای تصویب به شورای عالی محیط زیست ارسال شده است.

وی با تاکید بر اینکه صاحبان خودرو موظف به انجام معاینه فنی خودروهای خود هستند گفت: بعد از تصویب این دستورالعمل گزینه معاینه حد مجاز آلایندگی خودروها نیز به معاینه فنی اضافه می شود.

متصدی افزود: سازمان حفاظت محیط همچنان هر سه ماه یکبار کیفیت بنزین توزیعی در کلان شهرها را از لحاظ پارامترهای بنزن، آروماتیک و اولفین ها اندازه گیری و کنترل می کند و نتایج نشان داده است پارامترها مطابق با استاندارد یورو 4 است.

وی به بهبود کیفیت سوخت دیزل اشاره کرد و گفت: اقدام دیگر سازمان حفاظت محیط زیست بهبود وضعیت سوخت دیزل یا گازوییل بوده است که در بسیاری از شهرها مانند تهران، کرج ، اراک و مشهد توزیع می شود.

متصدی افزود: با پیگیری سازمان حفاظت محیط زیست و تلاش وزارت نفت، محتوای گوگرد از گازوییل از 7هزار PPM به زیر 50 PPM کاهش یافته است که این مساله تاثیر بسزایی در کاهش آلودگی هوا دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: