ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۸۹۳۷
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۹

سایوز با موفقیت به فضا پرتاب شد

روسیه راکت ماهواره بر سایوز 2.1a را امروز چهارشنبه با موفقیت از مرکز فضایی 'بایکنور' قزاقستان به فضا پرتاب کرد.
تدبیر24: سایوز سفینه باری «پروگرس M-25» را برای متصل شدن به ایستگاه بین المللی فضایی با خود همراه برد.

«راسکاسموس» آژانس فضایی روسیه زمان پرتاب راکت ماهواره بر را ساعت 10:10 امروز چهارشنبه به وقت مسکو و طبق زمان تعیین شده اعلام کرد.

این پرتاب در حالی صورت گرفت که تازه ترین عملیات پرتاب موشک فضایی از سوی ناسا متعلق به شرکت خصوصی «اوربیتال ساینس»، لحظاتی پس از برخاستن از یک سکوی پرتاب در «ویرجینیا» آمریکا منفجر شد.

موشک ناسا حامل بیش از دو تن تدارکات برای ایستگاه بین المللی فضایی بود.

«مایک سافردینی»مدیر برنامه های ایستگاه بین المللی فضایی به دنبال ناکام ماندن ناسا در ارسال تجهیزات به این ایستگاه گفت: خدمه این ایستگاه از ذخیره کافی تا پایان سالجاری میلادی برخوردار هستند.

ناسا هم اکنون برای انتقال تدارکات و فضانورد به ایستگاه بین المللی به دلیل از رده خارج کردن ناوگان شاتل های خود در سال 2010 و ناتوانی در جایگزین کردن ناوگان جدید، به سفینه های فضایی روسیه متکی است.


منبع: ایتارتاس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: