ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۸۹۸۳
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۶

قرنطینه سربازان آمریکایی

تصمیم آمریکا برای قرنطینه 12 سرباز این کشور در بازگشت از ماموریت خود در شهر ابولا زده لیبریا در پایگاهی نظامی در نزدیکی شهر'ونیز' ایتالیا، زنگ هشدار را در این کشور به صدا در آورد.
تدبیر24: تصمیم وزارت دفاع امریکا (پنتاگون) برای قرنطینه کردن این سربازان در پایگاهی در ایتالیا و خودداری از قرنطینه آنها در داخل آمریکا، به موضوعی جنجال برانگیز بدل شد.

مقام های ایتالیایی می گویند با توجه به خطری که شهروندان این منطقه را تهدید می کند، آمریکا نباید این سربازان را در این شهر قرنطینه می کرد.

به گفته آنها، صرف نظر از اطلاعات محدود مسوولان آمریکایی درباره وضعیت سلامت این سربازان که نگرانی هایی را برانگیخته، آنها ممکن است در تماس با سایر سربازانی باشند که از غرب آفریقا باز می گردند.

پنتاگون روز دوشنبه اعلام کرد: نظامیان آمریکایی که از ماموریت برای مبارزه با همه گیری ابولا از غرب آفریقا برمی گردند، برای احتیاط، از این به بعد در پایگاه آمریکایی ویچنزا در ایتالیا برای 3 هفته قرنطینه می شوند.

براساس این اعلام، 'داریل ویلیامز' فرمانده نظامیان آمریکایی به همراه 11 نفر از نیروهایش که به تازگی از ماموریت خود در لیبریا بازگشته اند، به مدت 21 روز در پایگاه 'ویچنزا' قرنطینه می شوند.

انتظار می رود گروه دیگری متشکل از 35 سربازی که امروز چهارشنبه از ماموریت خود در غرب آفریقا باز می گردند در پایگاهی در شمال ایتالیا قرنطینه شوند.

شیوع بیماری مهلک ابولا در غرب آفریقا تاکنون جان حدود 5 هزار نفر را گرفته است. راهکارهای دولت 'باراک اوباما' رئیس جمهوری آمریکا در مقابله با این بیماری تاکنون انتقادهایی را از عملکرد وی برانگیخته و به ابزاری برای اعمال فشار جمهوری خواهان در آستانه انتخابات میان دوره ای کنگره بدل شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: