ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۸۹۸۸
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۷

جنگ قدرت در زیمبابوه

خبرگزاری فرانسه روز چهارشنبه در گزارشی از هراره، اعلام کرد که رییس جمهور زیمبابوه از وقوع جنگ قدرت و تشدید اختلافات در حزب حاکم بر سر جانشینی وی ابراز نگرانی کرد.
تدبیر24: 'رابرت موگابه ' دیروز/چهارشنبه / از همپیمانان و طرفداران خود در زیمبابوه خواست از انشقاق در حزب حاکم 'زانو-پی اف' پرهیز کنند.

وی درجمع نمایندگان پارلمان کشورش گفت: گرچه در حزب حاکم جنگ قدرت درگرفته است، اما مردم خواهان آرامش بوده و حاضر نیستند برخی از مقام های ارشد فعلی همچنان بر مسند قدرت باشند.

موگابه 90 ساله که 34 سال است بر مسند قدرت تکیه زده است، کناره گیری خود را در مقطع کنونی رد کرد و افزود: در زمان مناسب قدرت را واگذار می کند.

'گریس موگابه' همسر رییس جمهوری زیمبابوه بتازگی اعلام کرد 'جویس موجورو' معاون رییس جمهور درصدد سرنگونی رییس جمهوری است.

این منبع افزوده است: جنگ قدرت در حزب حاکم زمانی آغاز شد که همسر موگابه ریاست شاخه جوانان حزب 'زانو-پی اف ' را بر عهده داشته و قصد دارد پس از کناره گیری و یا مرگ موگابه ، جانشین وی شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: