ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۹۰۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۴

کشف 700هزارقوطی آبمیوه تاریخ گذشته

کارشناس مسوول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری از کشف و ضبط 700 هزار قوطی آبمیوه تاریخ گذشته در انباری در جاده قدیم قم خبر داد.
تدبیر24: پیمان کاسب روز چهارشنبه افزود: صاحب کالاهای کشف شده در اقدامی خود سر زمان تولید محصولات را با هدف توزیع و فروش در بازار تغییر داده بود.

به گفته وی، کارشناسان بهداشت محیط پس از بازدید از محل و مشاهده وسایل چاپ تاریخ بر روی این کالاها با دریافت مجوز قضایی نسبت به توقیف محصولات و پلمپ انبار اقدام و با تشکیل پرونده، فرد متخلف را به مراجع قضایی معرفی کردند.

کاسب از مردم خواست هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ تولید و انقضا و همچنین شماره پروانه بهداشت تولید کننده از سوی وزارت بهداشت روی بسته های غذایی و نوشیدنی توجه کنند.

وی بیان کرد: شاید خوردن و آشامیدن مواد تاریخ گذشته مصرف کنندگان را بیمار نکند ولی این مواد ارزش غذایی برای بدن ندارند.

کارشناس شبکه بهداشت و درمان ری گفت: تاریخ انقضا درج شده بر روی محصولات تولیدی به منزله آخرین روز استفاده از آن ماده غذایی است و بعد از گذشت این تاریخ، کارخانه تولید کننده هیچ تضمینی درمورد خراب بودن محصول یا ابتلای فرد به بیماری ندارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۸
0
0
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
نظر شما: