ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۹۰۴۸
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۲

عامل مسمومیت‌ زاهدانی‌ها

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان با اعلام این مطلب گفت: نتیجه آزمایشات انجام شده روی نمونه‌های بدست آمده از منبع آلودگی به صورت قطعی اعلام شد.
تدبیر24: محمودرضا میری افزود: بر اساس نتایجی که توسط آزمایشگاه‌های معتبر کشوری انجام شده، ماده آلوده‌کننده ترکیبی از موادشیمیایی است که عموما تحت عنوان "روغن‌های دی‌سولفیدی" از آنها یاد می‌شود.

به گفته میری این ترکیبات با وجود بوی بد و زننده‌ای که دارند مسمومیت متوسط تا پایینی ایجاد می‌کنند که وضعیت تمامی مسمومان بستری در مراکز درمانی به همین‌گونه بود.

وی افزود: به دلیل عدم قطعیتی که در نوع ماده آلوده‌کننده وجود داشت مسمومان مراجعه‌کننده را برای مدتی تحت نظر قرار می‌دادیم و پس از اطمینان کامل از سلامت این عزیزان آنها را مرخص می‌کردیم.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان با تاکید بر علمی‌بودن خدمات ارائه شده به مسمومان گفت: در زمان بروز مسمومیت‌های شیمیایی، تا زمان شناسایی قطعی ماده‌ آلوده‌کننده یکسری درمان‌های حمایتی و عمومی برای مسمومان انجام می‌شود و انجام درمان‌های اختصاصی به وضعیت جسمی بیمار و نوع ماده آلوده‌کننده بستگی دارد.

میری گفت: با شناسایی قطعی مواد آلوده‌کننده به این نتیجه رسیده‌ایم که اقداماتی که در بیمارستان‌ها برای بیماران ارایه شده، کافی بوده و اکنون می‌توانیم با شواهد علمی اعلام کنیم که نگرانی جدی بابت عوارض طولانی مدت مسمومیت در شهروندان وجود ندارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: