ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۹۰۴۹
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۷

تفاهم‌نامه همکاری ایران و تاتارستان

در جریان سفر 'سورنا ستاری' معاون علمی و فناوری 'حسن روحانی' رییس جمهوری اسلامی ایران به جمهوری تاتارستان، تفاهم نامه همکاری علمی میان ایران و این جمهوری فدراسیون روسیه امضا شد.
تدبیر24: تاتارستان روز پنجشنبه اعلام کرد: تفاهمنامه همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اسلامی ایران و آکادمی علوم جمهوری تاتارستان به امضا رسید.

این تفاهم نامه جهت همکاری آکادمی علوم جمهوری تاتارستان و پژوهشگا ه های علمی وابسته به آن با موسسات علمی و پژوهشی ایرانی و ایجاد ساز وکاری برای همکاری های دوجانبه امضا شده است.

طبق مفاد این تفاهم نامه، طرفین در طول یک ماه ترکیب کارگروه مشترک همکاری را مشخص می کنند. در مرحله نخست اجرای این تفاهم نامه، حوزه های نفت، گاز، پتروشیمی، انرژی های نو، در قالب پروژه های تحقیقاتی و فناوری بین طرف های ایرانی و تاتاری تعریف خواهد شد.

در مرحله دوم هم عرصه های دیگر فناوری به این حوزه ها اضافه خواهد شد.

سورنا ستاری معاون امور فناوری وعلمی رییس جمهوری ایران روز چهارشنبه با 'رستم مینی خانف' رییس جمهوری تاتارستان دیدار کرد.

مینی خانف در این دیدار با تاکید بر حمایت خود از گسترش همکاری ها با جمهوری اسلامی ایران گفت: همکاری های جمهوری تاتارستان با ایران در عرصه های اقتصادی باید گسترش یابد.

وی با بیان اینکه تاتارستان پیشرفت های علمی زیادی به دست آورده است، اظهارداشت: تاتارستان درسال های اخیر درحوزه فناوری های پیشرفته دستاوردهای چشمگیری داشته است.

رییس جمهوری تاتارستان درادامه سخنان خود به علاقمندی این جمهوری برای گسترش همکاری ها با ایران درعرصه های ماشین سازی، فناوری های اطلاعاتی، طرح های نوآوری و برنامه های آموزشی اشاره کرد و گفت: ظرفیت های ایران بسیار بزرگ است و قازان و تهران علاقمند به توسعه همکاری ها هستند.

منبع: خبرگزاری دولتی تاتار-اینفورم
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: