تدبیر24: معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: رسیدگی به موضوع پارازیت در کشور به منظور حفظ سلامت مردم در دستور کار دولت تدبیر و امید قرار دارد.
معصومه ابتکار افزود: موضوع پارازیت ها، اکنون توسط وزارت ارتباطات با جدیت پیگیری می شود و در این زمینه تاکنون جلساتی با حضور چهار یا پنج دستگاه مرتبط برگزار شده است.
وی با بیان اینکه سازمان حفاظت محیط زیست نیز به طور جدی پیگیر این موضوع از دستگاه های مرتبط است، اضافه کرد: در این خصوص باید جانب احتیاط در نظر گرفته شود زیرا سلامت مردم در اولویت است.
وی اظهار کرد: هرگونه فعالیتی که احتمال آسیب، ضرر و ریسک بالا داشته باشد باید با جدیت مورد کنترل و نظارت دقیق قرار گیرد و سازمان حفاظت محیط زیست نیز در کنار دیگر دستگاههای دولتی در دولت یازدهم اراده جدی برای پیگیری این موضوع دارد تا مطمئن شود که خدشه ای برای سلامت مردم به وجود نمی آید.
وی گفت: کمیته ای برای بررسی موضوع پارازیت ها در وزارت ارتباطات تشکیل شده است که دستگاه های مختلف از جمله سازمان حفاظت محیط زیست نیز عضو آن هستند.
* کشاورزی و محیط زیست باید همگام با هم حرکت کنند
معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست همچنین گفت: کشاورزی و محیط زیست باید همگام با هم حرکت کنند و تلاش ما این است که بگوییم این دو با هم همخوانی دارند.
ابتکار عصر پنجشنبه در روستای قره داغ مهاباد و در جمع کشاورزان این روستا و امام جمعه و مسئولان مهاباد و مدیران کل حفاظت محیط زیست استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و کردستان افزود: کشاورزان تامین کننده مایحتاج کشور هستند و کشاورزی و محیط زیست برای ما ارزشمند است.
وی اظهار کرد: تلاش می کنیم که در کنار کشاورزی، دریاچه ارزشمند ارومیه و تالابها را نیز داشته باشیم.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: دریاچه ارومیه و تالابها متعلق به ما نیست و متعلق به آیندگان و جهانیان است.
وی با بیان اینکه باید منابع آب را برای آیندگان حفاظت کرد، گفت: هم اکنون شاهدیم که کشورهایی با منابع آبی فراوان در مصرف آب دقت و بهینه مصرف می کنند زیرا زندگی و آینده بشریت به وجود آب وابسته است.
ابتکار اضافه کرد: تمام تلاشهای دستگاهها و تشکل ها بر روی این اصل متمرکز است که بتوانیم محصولاتمان را همراه با مصرف کم آب و سموم تولید و از آلوده کردن خاک نیز خودداری کنیم.
وی یادآوری کرد: آذربایجان غربی و مهاباد دارای ظرفیتهای خوب و نیز مردمی علاقه مند به حفاظت از دریاچه ارومیه و تالابهاست.
معاون رییس جمهوری ادامه داد: برنامه ای که دولت تدبیر و امید برای نجات دریاچه ارومیه تصویب کرده برنامه کشاورزی در کنار محیط زیست است تا هر دو در کنار هم بتوانند بهره وری را افزایش دهند و مصرف آب و هزینه ها با حفظ حق آبه دریاچه ارومیه و تالابها کاهش یابد.
وی با بیان اینکه بانوان نقش کلیدی در احیای دریاچه ارومیه دارند، افزود: در صورت تقویت صنعت گردشگری و صنایع دستی با مشارکت بانوان شاهد تحولی در زندگی مردم خواهیم بود.
ابتکار ادامه داد: باید برنامه های اجرایی در این زمینه را در تمام روستاهای حوضه آبریز دریاچه ارومیه به بهترین شکل گسترش دهیم تا تبدیل به یک الگو شود که بتوان آنرا برای کل کشور تعمیم داد.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست پس از حضور در جمع مردم مهاباد عازم نقده شد و در کارگاه آموزش کشاورزی پایدار شرکت کرد و سپس با حضور در یکی از مزارع این شهرستان از نزدیک در جریان روند اجرای طرح توسعه کشاورزی پایدار قرار گرفت.