می بایست رسانه را به عنوان یک رساننده معنی کرد و از منظر رسانندگی و توزیع کنندگی آنرا بررسی کرد،و دلیل آن اینست که رسانه توزیع کننده عادلانه اخبار، اطلاعات و نیازهای فرهنگی و مدنی یک جامعه است.
تدبیر24: جهانگیر الماسی بازیگر سینما و تلویزیون و عضو اسبق شورای عالی انقلاب فرهنگی رسانه ها را تجلی وجدان و دانشدر جامعه دانست و گفت: رسانه ها تجلی وجدان، دانش، آگاهی و میل به زندگی سالم و آرام در جامعه است و بشرط صحیح فعالیت کردن باعث اعتماد جامعه به دولت و حکومت است.
بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در مورد وظایف یک رسانه خاطرنشان کرد: مهم ترین وظیفه رسانه توزیع عادلانه اخبار و اتفاقات است و این شاید ساده ترین لفظ و واژه برای تعریف وظایف یک رسانه است چرا که بنا بر گفته "مک یوهان" رسانه تاثیری مضاعف و بسیار پررنگتری نسبت به اصل خبر دارد و بسیار فراتر از اخبار منتشر شده عمل می کند.
امروزه یک رسانه به دور از خبر منتشر شده می تواند کنترل فکری و فرهنگی شهروندان را در اختیار داشته باشد، رسانه می تواند تشدید کننده و یا کند کننده حرکت های اجتماعی یک جامعه باشد.
وی همچنین درباره تاثیرگذاری رسانه در جامعه گفت: رسانه بشرطی که به وظیفه خود عمل کند می تواند اسباب توسعه اقتصادی سیاسی اجتماع و فرهنگی یک جامعه باشد چرا که رسانه می تواند با تبیین و شفاف سازی حوادث و اتفاقات روز، جامعه را برای مقابله با دشمن یا همسو شدن با منافع ملی هماهنگ کند.
الماسی در ادامه با تعریف واژه رسانه به عنوان رساننده گفت: شاید برای روشنتر شدن معنی و مفهوم رسانه در جامعه می بایست رسانه را به عنوان یک رساننده معنی کرد و از منظر رسانندگی و توزیع کنندگی آنرا بررسی کرد،و دلیل آن اینست که رسانه توزیع کننده عادلانه اخبار، اطلاعات و نیازهای فرهنگی و مدنی یک جامعه است.
عضو اسبق شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه به نقش رسانه های غربی در صورت عدم انعکاس درست اخبار در رسانه های داخلی اشاره کرد و گفت: مطمئننا وقتی رسانه های داخلی در انعکاس اخبار و رویدادها نتوانند به درستی به وظایف خود عمل کنند، رسانه های بیگانه که بعضا مخالف آرامش و آسایش جامعه ما هستند براحتی با مدیریت اخبار و اطلاعات نادرست وارد عمل می شوند و باعث تشویش افکار و اذهان عمومی می شوند، تنها راه مقابله با چنین اتفاقی رصد کردن و اطلاع رسانی به روز و دقیق است که جایی برای این حرکتهای رسانه های معاند نمی گذارد.
روشن ساختن افکار عمومی و بالا بردن سطح دانش و فرهنگ جامعه برای مقابله با هجوم رسانه های غربی و اشاعه اخبار ضد و نقیض یکی دیگر از مهمترین وظایف رسانه است، چرا که بسته به نوع اطلاع رسانی و خبر باعث تحریک، تهییج و یا آرام کردن افکار و اذهان عمومی نسبت به اتفاقات و حوادث روز است.
جهانگیر الماسی در پایان با انتقاد از عدم انتشار اخبار اتفاقات و حوادث روز گفت: متاسفانه بعضی ها با نظریه عدم اطلاع رسانی به مخاطب، اجازه تفکر و تدبر و فهم را به مخاطب نمی دهند و از این مساله که مخاطب دارای شعور و درک است غافلند، غافل از اینکه این تفکر توامان رسانه و مخاطب در پی هدف مقدس دفاع از کیان و اعتقادات می باشد.