ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۹۱۰۲
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۸

رایانه خودبرنامه‌نویس گوگل در راهه

محققان هوش مصنوعی گوگل از رایانه‌ای رونمایی کرده‌اند که امیدوارند روزی بتواند خود را برنامه‌نویسی کند.
تدبیر24: دانشمندان شرکت نوپای DeepMind که گوگل اوایل سال جاری میلادی به بهای 400 میلیون دلار آن را خریداری کرد، در تلاش برای تقلیدکردن از تعدادی از ویژگی‌های عملکرد حافظه کوتاه‌مدت مغز انسان هستند.

آن‌ها امیدوارند سامانه ابداعی‌شان با ترکیب‌کردن شیوه عملکرد رایانه‌های معمولی و فعالیت مغز انسان، یاد بگیرد که خود را برنامه‌نویسی کند.

این رایانه که «ماشین عصبی تورینگ» نام دارد، می‌تواند خاطرات را درک و ذخیره کند و سپس آ‌ن‌ها را برای انجام مسئولیت‌های منطقی فراتر از آنچه یاد گرفته، بازیابی کند.

آزمایش‌ها نشان داده این ماشین قادر به یادگیری الگوریتم‌های ساده و داده‌ها بوده و از این الگوریتم‌ها برای عمومیت‌بخشیدن به توانایی‌اش استفاده کند.

رایانه جدید عملا نوعی شبکه عصبی است که می‌تواند با یک حافظه خارجی سازگار شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: