ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۹۱۳۲
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۹

آنکارا خواستار گسترش روابط با تهران

«مولود چاووش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه در دیدار با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران خواستار ارتقای همکاری های موجود میان دو کشور شد.
تدبیر24: وی که در حاشیه اجلاس «فرایند استانبول برای افغانستان» با محمد جواد ظریف دیدار می کرد، علاوه بر تاکید بر روابط خوب و دوستانه دو کشور، خواستار آن شد که با توجه به توانمندی موجود؛ دو کشور همکاری های کنونی را ارتقای بیشتری دهند.

دو طرف همچنین خواستار افزایش تماس ها و رایزنی برای کمک به حل معضل تروریسم در منطقه شده و تاکید کردند که با بکارگیری ظرفیت های موجود، منطقه از ثبات و آرامش بیشتری برخوردار خواهد شد.

وزیران امور خارجه ایران و ترکیه، همچنین به بررسی روند مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+ 5 پرداختند و طرف ترک از اینکه روند مذاکرات در مسیر پیشرفت قرار دارد، ابراز خرسندی کرد.

بررسی ابعاد روابط دوجانبه و مسائل مورد علاقه و ابراز رضایت از روند خوب مناسبات و لزوم تداوم روند جاری نیز از سوی دو طرف در این ملاقات، مورد تاکید قرار گرفت.

چهارمین اجلاس منطقه ای «فرایند استانبول برای افغانستان» که با شرکت نمایندگان 46 کشور جهان پیش از ظهر جمعه در پکن آغاز شده بود، جمعه شب (به وقت محلی) به کار خود پایان داد.

پیش از این، سه نشست دیگر در این خصوص برگزار شد که دو نشست به میزبانی ترکیه (استانبول و آنکارا) و یک نشست به میزبانی تاجیکستان بوده است.

شرکت کنندگان در این نشست بر اساس توافق سال 2011 در استانبول، موافقت کردند که همه تلاش خود را در راستای امنیت پایدار افغانستان بکار گیرند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: