ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۹۱۴۶
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۱

سودجویی چینی‌ها در سفرحج

هدیه ای از سفر حج برای کودکی که منتظر است، ماشین اسباب بازی که پس از روشن کردن و دایره وار چرخیدن، شعار «لبیک اللهم لک لبیک ...» را کامل تکرار می کند.
تدبیر24: ساخت اقلام مذهبی و صادرات آن به کشورهای مختلف یکی از راههای جذب میلیاردها دلار ارز برای چین است که تمامی ادیان و مذاهب توحیدی و همچنین اندیشه های مختلف غیر الهی را در برگرفته است.

اقلام مذهبی ساخت چین برای ما مسلمانان از جا نماز تا مهر و تسبیح و رکعت شمار تا سجاده و برای مسیحیان از گردن آویز صلیب و نمادهای دیگر از جمله مجسمه های کوچک و بزرگ حضرت عیسی مسیح (س) و مادر را شامل می شود و علائم و نشانه های یهودیت ساخت چین هم تولید می شود.

بازارهای مراکز مذهبی و اماکن مورد احترام پیروان ادیان همیشه پایگاه جذب میلیاردها دلار توسط چینی ها از جیب اعتقادات مذهبی و دینی مردم است.

انواع و نمونه های این اقلام بی شمار است که از مقدس ترین نشانه ها تا نمادهای حاشیه ای را در بر می گیرد و به تازگی در اسباب بازی ها نقش پررنگ تری یافته است؛ بدون آن که به شان و جایگاه شعائر مذهبی مورد احترام ادیان، اعتنا داشته باشد.

جای شگفتی نیست که چرا این سودجویی چینی ها تقریبا تمامی مرزها را درنوردیده و به مهمترین عرصه های دینی و مذهبی کشیده شده است، اما نکته قابل تامل در این میان این است که اگر آنها هم می خواهند این روند را ادامه دهند ما نباید خریدار این کالاها باشیم تا این بازار سودجویی دینی از رونق بیافتد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: