تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۳۹۲۷
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۸

ایمپلنت چیست؟

یک دندانپزشک ساختار کلی ایمپلنت را شامل یک قطعه فلزی به شکل ریشه و به اسم فیکسچر دانست و گفت: یک قطعه شبیه دندان تراش خورده به نام اباتمنت و یک قطعه پروتزی به حالت روکش نیز روی آن قرار دارد.

به گزارش تدبیر24 به نقل از  فارس، مصطفی فاطمی اظهار داشت: تا چند دهه گذشته تنها راه جایگزینی دندان‌های از دست رفته، استفاده از پروتزهای متحرک یا تراشیدن دندان‌های مجاور ناحیه بی‌دندانی و استفاده از بریج بود.

این دندانپزشک گفت: ایده جایگزینی یک دندان با ساختاری شبیه خود دندان - یعنی دارای ریشه داخل استخوان و تاج شبیه دندان - سابقه‌ای چند هزار ساله دارد به گونه‌ای که در مومیایی‌ها و اجساد کشف شده قدیمی ساختارهایی از جنس چوب، دندان حیوانات و عاج فیل که در داخل استخوان فک فشرده شده بودند دیده شده است.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: این روش‌ها موفقیت چندانی نداشتند و حتی پیوند دندان - دندان نهفته خارج شده - در محل دندان کشیده شده نهایتاً دو، سه سال بیشتر دوام نداشته است.

فاطمی افزود: ایده ساخت ایمپلنت با کشف ایده اتصال بعضی مواد مانند تعدادی از فلزات و سرامیک‌ها به استخوان به دهه 1960 باز می‌گردد.

این دندانپزشک ادامه داد: از آن زمان مواد گوناگون در طرح‌های مختلف برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته مورد استفاده قرار گرفت.

وی گفت: شاید تعبیر پیچ و پلاک پلاتینی در ارتوپدی را بتوان سرآغاز استفاده از این تکنیک در ایمپلنت‌های دندانی برشمرد.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: رایج‌ترین ماده مورد استفاده در ایمپلنت‌های دندانی آلیاژهای تیتانیوم هستند.

فاطمی، ساختار کلی ایمپلنت را شامل یک قطعه فلزی به شکل ریشه و به اسم فیکسچر دانست و افزود: یک قطعه شبیه دندان تراش خورده به نام اباتمنت و یک قطعه پروتزی به حالت روکش نیز روی آن قرار دارد.

این دندانپزشک گفت: این اجزا جمعاً ساختاری شبیه دندان را ایجاد می‌کنند که از آن به ایمپلنت تعبیر می‌شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: