ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۹۳۱۸
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۳

انتقاد یونسکو از تخریب میراث فرهنگی

'ارینا بوکووا' مدیر کل سازمان جهانی یونسکو روز یکشنبه تخریب میراث فرهنگی عراق توسط عناصر تروریستی داعش را محکوم کرد.
تدبیر24: بووکوا در جریان سفر به عراق اظهار داشت: این کشور هزاران مکان و ابنیه باستانی دارد که معرف گنجینه ای برای کل بشریت است.

وی افزود: نمی توانیم بپذیریم که این گنجینه و این میراث تمدن انسانی به وحشی ترین حالت تخریب شود.

بوکووا گفت: باید اقدام کنیم و زمانی برای از دست دادن نداریم، زیرا افراطیون درصدد پاکسازی هویت هستند، زیرا می دانند که در صورت نبود هویت، خاطره و تاریخی نیز وجود نخواهد داشت و از نظر ما این امر، هولناک و غیرقابل قبول است.

براساس این گزارش، عناصر تروریستی داعش دست به حملات گسترده ای در عراق زده اند و در جهت تخریب اماکنی اقدام کرده اند.

داعش زیارتگاه ها، کلیساها و نسخ خطی گرانبها در موصل، تکریت و مناطق دیگر عراق را که تحت کنترل این گروه تروریستی است، از بین برده و اماکن تاریخی را به منظور تاراج و چپاول اشیا گرانبها و فروش آنه در خارج از کشور، تخریب کرده است.

داعش از سال 2012 با دولت سوریه وارد جنگ شد. این گروه تروریستی در ماه ژوئن (خرداد - تیر) حملات خود را به شمال و غرب عراق گسترش داد و مناطقی را در این کشور نیز به کنترل خود در آورد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: