آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۹۳۸۸
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۵

نقاشی‌هایی الهام گرفته‌ از شعر

یک هنرمند آثار نقاشی خود را که با الهام گرفتن از شعر فروغ فرخزاد خلق شده‌اند، در گالری جرجانی به نمایش می‌گذارد.
تدبیر24: فائزه بهارلو درباره‌ی نمایشگاه «پرنده بودن»، اظهار کرد: تعدادی تابلوی نقاشی با تکنیک اکریلیک، مدادرنگی و ترکیب مواد روی بوم به نمایش گذاشته می‌شوند. این نقاشی‌ها سبک خاصی ندارند.

او ادامه داد: ایده‌ی کشیدن این تابلوها از شعر «پرنده، آه، فقط یک پرنده بود» سروده‌ی فروغ فرخزاد شکل گرفت. در این نقاشی‌ها به فرم و رنگ توجه بیشتری داشتم. سوژه‌ی اصلی این کارها «قدرت» است.

این هنرمند همچنین گفت: برای این نقاشی‌ها تحت تاثیر نقاشی‌های چینی و ژاپنی بودم و دوست داشتم طرح‌ها راحت کشیده شوند و حس خودشان را در لحظه منتقل کنند.

فائزه بهارلو دارای مدرک کارشناسی نقاشی و کارشناسی‌ارشد تصویرسازی است. او پیش از این یک نمایشگاه انفرادی در اصفهان داشته و نمایشگاه «پرنده بودن» دومین نمایشگاه او محسوب می‌شود.

این نمایشگاه از 16 تا 26 آبان ماه از 16:30 تا 20:30 در گالری جرجانی به نشانی خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک‌وی، کوچه خیام، شماره 4 میزبان علاقه‌مندان به هنر نقاشی است. گالری شنبه‌ها تعطیل است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: