آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۳۹۳۹۰
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۳

آغاز طولانی‌ترین اعتصاب آلمان

سندیکای لوکوموتیورانان آلمان، پرسنل شبکه ریلی را به انجام طولانی‌ترین اعتصاب در طول تاریخ شرکت ملی راه‌آهن آلمان فراخواند. از امروز (چهارشنبه) قطارهای باری و از پنجشنبه بخشی از قطارهای مسافربری از حرکت بازمی‌ایستند.
تدبیر24: مسافران قطار در آلمان روزهای راحتی را نمی‌گذرانند. کسی که بلیط قطار خریده یا می‌خواهد بخرد، از خود می‌پرسد که آیا اصلا قطاری که قرار است من با آن مسافرت کنم یا به سر کارم بروم، راه می‌افتد؟

حرکت قطارها با یک سوم ظرفیت

روز سه‌شنبه سندیکای لوکوموتیورانان آلمان (GDL) بار دیگر اعلام اعتصاب کرد. از امروز ۵ نوامبر، ساعت ۳ بعد از ظهر به وقت آلمان نخست قطارهای باری اعتصاب خود را آغاز می‌کنند از ساعت ۲ صبح پنجشنبه قطارهای مسافربری هم به آن‌ها خواهند پیوست. هر دو اعتصاب قرار است تا ساعت ۴ صبح روز دوشنبه به طول انجامد.

به گزارش دویچه‌وله بدین خاطر مسافران قطارهای دور و نزدیک و کسانی که از قطارهای میان‌شهری برای رفتن به سر کار از شهری به شهر دیگر استفاده می‌کنند و همچنین قطارهای محلی وابسته به شرکت ملی راه‌آهن آلمان "دویچه بان" با مشکل رفت و آمد مواجه خواهند شد.

سندیکای لوکوموتیورانان آلمان همه پرسنل راه‌آهن را به شرکت در اعتصاب فراخوانده است. سندیکای لوکوموتیورانان اعلام کرده است که قطارها با یک سوم ظرفیت روزهای عادی به حرکت درخواهند آمد. در این رابطه قرار است برنامه جدید حرکت قطارها برای روزهای اعتصاب به اطلاع عموم برسد.

این ششمین اعتصاب در جریان کشمکش کنونی میان سندیکا و "دویچه بان" بر سر حقوق کارکنان و همچنین طولانی‌ترین اعتصاب از زمان تاسیس شرکت "دویچه بان" است.

"دویچه بان" (DB) در سال ۱۹۹۴ از به هم پیوستن دو شرکت "دویچه بوندس‌بان" از آلمان غربی و شرکت "دویچه رایش‌بان" از آلمان شرقی بوجود آمد. "دویچه بان" بزرگترین شرکت راه‌آهن در اروپای مرکزی است.

کلاوس وزلسکی، رئیس سندیکای لوکوموتیورانان آلمان گفته است: ما حقوق پایه‌ای و همچنین موجودیت سندیکاها را در خطر می‌بینیم.

مذاکرات میان نمایندگان سندیکای لوکوموتیورانان آلمان و نمایندگان "دویچه بان" در روزهای اخیر به نتیجه نرسید. مورد اصلی اختلاف میان دو طرف این بود که سندیکای لوکوموتیورانان آلمان می‌خواهد بتواند نه تنها برای لوکوموتیورانان، بلکه برای همه پرسنل شبکه ریلی راه‌آهن آلمان درخواست افزایش حقوق و مزایا بکند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: