آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۹۴
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۴

مرسی همسایه مبارک


وزیر کشور مصر:
مرسی ممکن است با مبارک در یک زندان نگهداری شود
خبرگزاری تسنیم: یک مقام دولتی مصر گفت، محمد مرسی رئیس جمهور پیشین مصر ممکن است به همان زندانی منتقل شود که در حال حاضر حسنی مبارک دیکتاتور قبلی مصر در آن نگهداری می شود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، محمد ابراهیم وزیر کشور مصر گفت، محمد مرسی اولین رئیس جمهور منتخب مصر که در حال حاضر متهم به جنایت است احتمالا به همان زندانی در قاهره منتقل می شود که حسنی مبارک در حال حاضر در آن دوران حبس خود را می گذراند.
وی گفت: تصمیم درباره اینکه مرسی کجا نگهداری شود، با قاضی است. اما احتمالا به زندان توراح منتقل خواهد شد.
وی که در یک نشست خبری سخن می گفت، همچنین افزود: با معترضان هوادار مرسی بر اساس تصمیم دادستان برخورد خواهد شد.
مرسی در سوم جولای دریک کودتا به دست ارتش از قدرت برکنار شد. از آن زمان تاکنون هیچ خبری از وی در دست نیست.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: