ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۹۴۴۹
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۱
باراک اوباما:

کنگره را متقاعد می‌کنیم

مذاکرات به صورتی معنادار در حال پیشرفت است و هر چه به ضرب‌الاجل تعیین شده نزدیک‌تر می‌شویم، مذاکرات جدی‌تر می‌شود.
تدبیر24: «باراک اوباما» رییس‌جمهوری آمریکا درباره تاثیر پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای این کشور بر مذاکرات هسته‌ای با ایران گفت که چنانچه توافقی حاصل شود که بتواند جهان را متقاعد کند که برنامه هسته‌ای ایران ماهیت صرفا صلح‌آمیز دارد، با جمهوری‌خواهان وارد مذاکره شده و آنها را نیز متقاعد می‌کنیم.
اوباما که در کنفرانسی خبری پس از اعلام پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا صحبت می‌کرد، گفت که چنانچه توافق مثبتی حاصل شود، می‌توان جمهوری‌خواهان را متقاعد کرد ولی در هر حال عدم توافق بهتر از یک توافق بد است.
اوباما همچنین گفت که آمریکا و متحدانش می‌توانند چارچوبی به ایران پیشنهاد کنند که بر اساس آن بتواند نیازهای صلح‌آمیز انرژی خود را تأمین کند.
وی در عین حال گفت که مذاکرات هسته‌ای یک مسیر دشوار دیپلماتیک است، چرا که دو طرف به هم بی‌اعتماد هستند.
رییس‌جمهوری آمریکا افزود که مذاکرات به صورتی معنادار در حال پیشرفت است و هر چه به ضرب‌الاجل تعیین شده نزدیک‌تر می‌شویم، مذاکرات جدی‌تر می‌شود.
اوباما در پاسخ به این پرسش که در صورت عدم همراهی کنگره، آیا وی این اختیار را خواهد داشت که به صورت یک‌جانبه تحریم‌های ایران را کاهش دهد، گفت که تحریم ها چند دسته هستند و با هم تفاوت دارند، اما در حال حاضر تمایلی به اظهارنظر در این‌باره ندارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: