ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۹۴۸۶
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۵
بلومبرگ:

توان تحمل اقدام اوپک را داریم

تدبیر24: رقبای عربستان سعودی در میدان های نفت شیل آمریکا، از داکوتای شمالی تا تگزاس، به خاطر جنگ قیمتی که بزرگ ترین تولید کننده اوپک برای بازپس گیری سهم بازار خود در آمریکای شمالی به راه انداخته است، میدان را خالی نمی کنند.
[شرکت های تولید کننده نفت شیل آمریکا: توان تحمل اقدام اوپک را داریم]

شرکت های آمریکایی بر این باورند که توان آنان برای تحمل کاهش قیمت نفت، از بسیار کشورهای اوپک که شریک عربستان سعودی محسوب می شوند، بیشتر است.

برخی از شرکت های آمریکایی قصد دارند تولید نفت خود را افزایش دهند.

آرکیه دانهام، رییس شرکت تولید نفت شیل 'چساپیک انرژی' در یک مصاحبه تلفنی به بلومبرگ گفت: عربستان سعودی در آمریکا دست به یک قمار بزرگ زده است.

وی افزود: اگر آنها قیمت نفت را تا 60 یا 70 دلار در هر بشکه پایین آورند، شاهد کاهش تولید نفت در آمریکا خواهیم بود، اما چنین رویدادی اتفاق نخواهد افتاد.

دانهام ادامه داد: پیامد کاهش قیمت نفت به چنین سطحی، برای دیگر کشورهای عضو اوپک خوفناک تر است.

عربستان سعودی دوشنبه گذشته قیمت نفت این کشور برای مشتریان آمریکایی را کاهش داد در حالی که قیمت را برای مشتریان آسیایی بالا برد.

تحلیلگران غربی این اقدام عربستان سعودی را، تشدید جنگ قیمت برای از میدان به در کردن شرکت های تولید کننده نفت در آمریکا تلقی کردند.

قیمت نفت برنت دریای شمال و نفت وست تگزاس اینترمدیت پس از اقدام عربستان سعودی به شدت کاهش یافت.

منبع: بلومبرگ
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: