ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۹۴۹۲
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۵
آمریکا:

رد خبر صدور هشدار برای صالح

آمریکا روز پنجشنبه این خبر که به 'علی عبدالله صالح' رییس جمهوری پیشین یمن هشدار داده است یا این کشور را ترک کند یا با تحریم های سازمان ملل مواجه می شود، تکذیب کرد.
تدبیر24: آمریکا خبر مربوط به تهدید صالح را به دلیل آنچه واشنگتن نقش وی در بی ثبات کردن یمن می داند، رد کرد.

یک مقام رسمی حزب کنگره ملی یمن به ریاست صالح روز گذشته (چهارشنبه) اعلام کرد که سفیر آمریکا در صنعا در قالب پیامی از صالح خواسته است یمن را تا فردا (جمعه) ترک کند یا در غیر اینصورت با تحریم های بین المللی مواجه خواهد شد.

در همین حال، وزارت خارجه آمریکا با صدور بیانیه ای اعلام کرد که سخنان مقام این حزب درخصوص تهدید صالح از طرف واشنگتن، حقیقت ندارد.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است: بین سفیر آمریکا و مقامات حزب گنگره ملی یمن هیچ ملاقاتی که در جریان آن چنین اظهاراتی رد و بدل شده باشد، انجام نگرفته است.

مقام وابسته به حزب مزبور گفت که واشنگتن به صالح اولتیماتوم داده است که یمن را ترک کند یا با تحریم های شورای امنیت سازمان ملل روبه رو شود. انتظار می رود این تحریم ها به درخواست 'عبدربه منصور هادی' رییس جمهوری یمن و وزارت خارجه آمریکا علیه صالح اعمال شود.

آمریکا هفته گذشته از شورای امنیت سازمان ملل خواست دارایی های صالح را به دلیل تهدید صلح و ثبات در یمن و مانع تراشی در پیشبرد فرآیند سیاسی این کشور مسدود و وی را از سفر به سراسر دنیا منع کند.

دفتر صالح اولتیماتوم آمریکا را به عنوان مداخله غیرقابل قبول در امور داخلی یمن دانست و در خصوص مقاومت در برابر آن وعده داد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: