آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04
کد خبر: ۳۹۴۹۷
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۷

نیلسون:از پرسپولیس جدا نمیشوم

دروازه بان برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس از ادامه حضورش در جمع سرخپوشان پایتخت خبر داد.
تدبیر24: نیلسون کوریا که از تساوی تیمش مقابل گسترش فولاد تبریز ناراحت بود، تصریح کرد: بازیکن حرفه ای هستیم و بارها مشکلات باشگاه های مختلف دنیا را تجربه کرده ام.

وی افزود: با تمامی مشکلات اعلام می کنم که پرسپولیس را دوست دارم و از آن جدا نخواهم شد.

نیلسون در خصوص گل عجیبی که سوشا مکانی در این دیدار دریافت کرد اذعان کرد: اشتباه برای هر دروازه بانی رخ می دهد و شاید من نیز در آن صحنه گل دریافت می کردم.

وی ابراز امیدواری کرد که دیگر این اتفاقات برای سوشا مکانی تکرار نشود.

این دروازه بان همچنین درمورد ضربه پنالتی مایکل اومانا که به دیرک دروازه گسترش فولاد تبریز برخورد کرد، گفت: وی بازیکن بزرگی است اما بزرگان نیز در طول تاریخ بارها پنالتی از دست داده اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: