ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۳۹۵۰۳
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۹
گزارش ندای ایرانیان از پیروزی جمهوری‌خواهان آمریکا

افول ستاره بخت پرزیدنت سیاه‌پوست

با این شرایط بعید به نظر نمی‌رسد که در انتخابات ریاست جمهوری بعدی ایالات متحده فردی رادیکال‌تر از جرج بوش و با شعارهای ملی‌گرایانه و بازگرداندن اقتدار به آمریکاییان بتواند به کاخ سفید راه پیدا کند.
تدبیر24:از همان موقع که هیلاری کلینتون و باراک حسین اوباما در حال رقابت درون حزبی در بین لیبرال دموکرات‌ها بودند، بسیاری از تحلیلگران عقیده داشتند که رئیس جمهور بعدی آمریکا یکی از آن‌ها خواهد بود و شانس جمهوری‌خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری بسیار پائین خواهد بود. همه انتظار داشتند که یک اولین در آن انتخابات رخ دهد؛ یا اولین رئیس جمهور زن و یا اولین رئیس جمهور سیاه‌پوست.

به گزارش سایت «ندای ایرانیان»، اوباما در حالی به عنوان اولین رئیس جمهور سیاه‌پوست آمریکا پا به کاخ سفید گذاشت که جامعه آمریکایی در انتظار تحقق شعار تغییر کاندیدای حزب لیبرال دموکرات بود. اما گویی تحولات جهان به گونه‌ای رخ دادند که حس ناسیونالیستی و غرور آمریکایی در این کشور به شدت تحریک شد.

نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند که در حال حاضر محبوبیت اوباما هم همانند حزب متبوعش به شکل چشم‌گیری کاهش یافته و به زیر 40 درصد رسیده است. سیاست گفتگو و تعامل گویی این بار در سیاست خارجه آمریکا نتیجه خوبی را برای دولتمردان این کشور نداشته و مشخصا باعث افزایش نارضایتی در مردم آن شده است.

به نظر می‌رسد پیدایش و رشد داعش در خاورمیانه، میدان پیدا کردن روسیه برای عرض اندام در فضای بین‌الملل و تلفیق آن با نارضایتی‌های اقتصادی برخی صاحبان سرمایه از جمله عوامل مهم این آسیب به لیبرال‌های ینگه دنیا بوده‌اند و افزایش محبوبیتی که به واسطه رشد خدمات رفاهی و تامین اجتماعی در میان طبقات پائین‌تر اجتماعی ایجاد شد را کاملا خنثی کرده‌اند.

اوباما

آخرین باری که در انتخابات سنا و کنگره، نقشه آمریکا اینچنین قرمز شده بود شاید حدود 35 سال پیش و اواخر دولت کارتر بود. با این شرایط بعید به نظر نمی‌رسد که در انتخابات ریاست جمهوری بعدی ایالات متحده فردی رادیکال‌تر از جرج بوش و با شعارهای ملی‌گرایانه و بازگرداندن اقتدار به آمریکاییان بتواند به کاخ سفید راه پیدا کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: