به گفته مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه، 140 گونه گیاهی در این استان شناسایی شده است.
تدبیر24: حسین سلیمانی در منطقه کرمانشاه، گونههای گیاهی شناسایی شده در جنگلهای زاگرس در استان را 140 گونه گیاهی دانست و گفت: سقز، کتیرا، شیرین بیان، موسیر و ... بیشترین گونههای گیاهی جنگلهای زاگرس را به خود اختصاص میدهند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با بیان اینکه جنگلهای زاگرس محل و منبع بسیاری از محصولات فرعی از جمله سقز، کتیرا و سایر گونههای گیاهی دارویی است، افزود: جنگلهای زاگرس کارکرد تولید چوب مناسب را ندارند، در مقابل برخورداری از محصولات فرعی با ارزش این جنگلها را ارزشمند کرده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه مجوز برداشت محصول از جنگلها هر دو سال یکبار صادر میشود، افزود: از جنگلهای استان هر دو سال یکبار 150 تن سقز و کتیرا استحصال میشود.
به گفته مدیرکل منابع طبیعی استان کرمانشاه، حدود سه هزار خانوار از طریق تولیدات و محصولات فرعی جنگلهای استان کسب درآمد میکنند.
سلیمانی، قیمت هر کیلوگرم سقز را 120 هزار تومان عنوان کرد و گفت: جنگلهای زاگرس هر دو سال یکبار 18 میلیارد تومان درآمدزایی دارند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیز داری استان کرمانشاه در ادامه سطح جنگلهای زاگرس را شش میلیون هکتار دانست و گفت: مجموع جنگلهای کشور 12.6 میلیون هکتار است و بر این اساس 40 تا 45 درصد جنگلهای کشور در پهنه زاگرس واقع شدهاند.