ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۹۵۹
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۸

مالکی:منافقین را دستگیر نکردم

عراق ادعای گروهک تروریستی منافقین در دستگیری هفت تن از اعضای این گروهک را تکذیب کرد.
تدبیر24: نوری المالکی، نخست وزیر عراق روز جمعه در مطلبی بر روی سایت اینترنتی‌اش ادعای منافقین در دستگیری این تعداد از اعضای آن را رد کرد.

بنابر گزارش روزنامه‌ی الیوم السابع، وی هم‌چنین ادعای برخی مسوولان عراقی در خصوص دست داشتن نیروهای عراقی در حمله اول سپتامبر به اردوگاه اشرف را که موجب کشته و زخمی شدن عده‌ای از ساکنان آن شد، تکذیب کرد و گفت که نیروهای عراقی دراین حمله دست نداشته‌اند.

شبکه الجزیره نیز گزارش داد که دولت عراق از سازمان ملل خواست تا به اجرای تعهداتش در خصوص اسکان این گروهک در خارج از عراق سرعت ببخشد.

بنابر اعلام این شبکه، دولت عراق با تاکید بر اینکه حضور عناصر گروهک تروریستی منافقین در این کشور امری غیرقانونی است، این گروهک را به دروغ‌پراکنی متهم و در بیانیه‌ای اعلام کرد: گروهک منافقین مدعی شده است که هفت تن از اعضای آن در جریان درگیری‌های اخیر در اردوگاه اشرف مفقود شدند و سپس ادعا شده که نیروهای عراقی این افراد را ربودند.

در این بیانیه با رد این اتهامات تاکید شده است که نیروهای عراقی هیچ اقدامی علیه عناصر گروهک تروریستی منافقین چه در اشرف و چه در جای دیگری انجام نداده است.

دولت عراق در این بیانیه آورده است که بعد از وقوع درگیری‌ها منافقین به نیروهای عراقی که مسوولیت حمایت از اشرف را برعهده دارند، اجازه ورود به داخل اردوگاه را ندادند و حتی تا مدت‌های طولانی از وقوع این حادثه مانع از انجام تحقیقات از سوی نیروهای عراقی شدند و این در حالی بود که بسیاری از شواهد و مدارک از بین رفته بود.

در ادامه این بیانیه، دولت عراق از جامعه جهانی، سازمان ملل و همه کشورها خواست تا توافقنامه‌ی امضا شده میان دولت عراق و سازمان ملل در خصوص اسکان منافقین در کشور ثالث را اجرا کرده و به عراق در خروج این افراد کمک کنند.

 

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: