ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۹۶۱۶
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۱

تأثیر زرده تخم‌مرغ در تقویت بینایی

منابع حیوانی مانند جگر، کره و زرده تخم‌مرغ سرشار از ویتامین A است و در بهبود بینایی فرد مؤثر واقع می‌شود.
تدبیر24: منابع حیوانی مانند جگر، کره و زرده تخم‌مرغ سرشار از ویتامین A است و به بهبود بینایی فرد کمک می‌کنند.

برلیانت بزرگمهر، متخصص تغذیه گفت: منابع ویتامین A بر میزان بینایی افراد در شب و روز تأثیر می‌گذارد. این ویتامین در منابع حیوانی و گیاهی دیده می‌شود.

وی افزود: منابع حیوانی مانند جگر، کره و زرده تخم‌مرغ سرشار از ویتامین A است و در بهبود بینایی فرد مؤثر واقع می‌شود.

این متخصص تغذیه ادامه داد: کاروتینوئید موجود در منابع گیاهی بر اثر واکنش در بدن به ویتامین A تبدیل می‌شود. این کاروتینوئید در سبزی‌هایی که برگ‌های سبزتری دارند، دیده می‌شود. هرچه گیاه برگ سبزتری داشته باشد، میزان ویتامین A بیشتری در آن وجود دارد.

بزرگمهر با اشاره به سبزیجات دارای ویتامین A اظهار داشت: هویج و گوجه‌فرنگی از منابع غنی ویتامین A به شمار می‌رود. سبزیجات علاوه بر ویتامین A، حاوی فیبر و آنتی‌اکسیدان هستند که در سلامت انسان تأثیر زیادی می‌گذارد.

وی عنوان کرد:‌ در مصرف منابع حیوانی ویتامین A به دلیل کلسترول بالایی که در آن وجود دارد، نباید افراط کرد. به خصوص افرادی که کلسترول بالایی دارند یا به بیماری‌های قلبی – عروقی مبتلا هستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: