ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۳۹۶۲۱
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۸

400 میلیارد ریال برای کشاورزی

مدیر طرح کمکهای فنی و اعتباری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: از 15 سال گذشته تاکنون، این وزارتخانه برای بومی سازی، نوسازی ماشین آلات و طرح های حمایتی بخش کشاورزی 400 میلیارد ریال هزینه کرده است.
تدبیر24: 'علیرضا هادی' روز شنبه در حاشیه بازدید از مزارع زعفران تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت در مدت مزبور 1500 پروژه در بخش کشاورزی اجرا کرده است.

وی با اشاره به جایگاه خوب زعفران در کشور گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت به دنبال ساخت ماشین آلات جمع آوری و پاک کردن مکانیزه زعفران است.

وی اظهار کرد: برداشت گل زعفران در مزارع کشاورزی رو به افزایش است و وزارت صنعت در حال برنامه ریزی برای ساخت ماشین آلات در این حوزه می باشد.

هادی افزود: از ماشین سازان معتبر داخلی دعوت شده است از مزارع زعفران دیدن کرده و با بررسی این محصول برای ساخت ماشین آلات برداشت گل زعفران اقدام کنند.

وی بیان کرد: یکی از اهداف وزارت صنعت، معدن و تجارت، نوسازی ماشین آلات کشاورزی از طریق ساخت آنها در داخل کشور و یا وارد کردن ماشین آلات خارجی است که بتوانیم ظرفیت تولید کشاورزی را افزایش داده و قیمت تمام شده را کاهش دهیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: