ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۹۶۳۴
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۲

سنین طلایی درمان آمبیلوپی

سرپرست بهزیستی استان مرکزی در مراسم افتتاحیه طرح استانی پیشگیری از بیماری آمبیلوپی گفت: سنین طلایی برای درمان یا پیشگیری از تنبلی چشم سن‌های سه تا شش سالگی است.
تدبیر24: بهروز رفیعی در این مراسم آمبیلوپی را اختلال بینایی عنوان کرد و گفت: اگر کودک تا قبل از 9 سالگی مورد تشخیص و درمان قرار نگیرد، به کم‌بینایی یا نابینایی دچار می‌شود.

وی بیان کرد: سازمان بهزیستی کشور به منظور کاهش و جلوگیری از شیوع آمبیلوپی، طرح غربال‌گری کودکان سه تا شش ساله را در پایگاه‌های دائمی و غیردائمی هرساله اجرا می‌کند.

رفیعی هدف از اجرای طرح را کاهش معلولیت بینایی در کودکان عنوان کرد و گفت: پارسال 85 درصد کودکان در استان مرکزی تحت پوشش این طرح قرار گرفتند که این میزان امسال به 90 درصد خواهد رسید.

وی میزان شیوع این بیماری در کشور را 1.4 درصد عنوان کرد و گفت: در استان مرکزی 44 صدم درصد از کودکان سه تا شش ساله دچار این بیماری بوده‌اند که پس از تشخیص تحت درمان قرار گرفتند.

رفیعی تنها راه پیشگیری از تنبلی چشم را تشخیص به موقع عوامل ایجاد کننده از قبیل دوبینی، دوربینی، نزدیک‌بینی و آب‌مروارید عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه این طرح در سه سطح اجرا می‌شود به تشریح این مراحل پرداخت و گفت: در سطح اول کودک توسط مربی و بهورز در پایگاه‌ها مورد معاینه قرار می‌گیرد و در صورت تشخیص مشکوک برای معاینات تخصصی‌تر به سطح دوم یعنی اپتومتریست ارجاع داده می‌شود و در نهایت آن دسته از کودکانی که نیاز به درمان یا تشخیص قطعی‌تر داشته باشند به چشم پزشک ارجاع داده می‌شوند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: